ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτώση στην Wall Street

Πτώση στην Wall Street

Η απόδοση του 10ετούς κινήθηκε χαμηλότερα κατά εννέα μονάδες βάσης στο 1,35% ενώ στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχώρησε οριακά έναντι του ευρώ στο 1,1309 δολ.

Σε αρνητικό έδαφος ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής η Wall Street, μετά τα κατώτερα των αναμενόμενων στοιχεία απασχόλησης τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,17% ή 60 μονάδες στις 34.580, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,85% στις 4,538 μονάδες και o Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 1,92% στις 15.085.

Οι μετοχές που συνδέονται στενά με την επανεκκίνηση της οικονομίας οδήγησαν μέσα στην εβδομάδα την Αγορά σε περιοχή έντονης μεταβλητότητας. Από τους χαμένους οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία. Η Las Vegas Sands σημείωσε πτώση 3,7% και η Delta Air Lines σημείωσε πτώση 1,8%. Η Norwegian Cruise Line σημείωσε πτώση 4,5% και η Carnival Corp. Έχασε 3,9%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές Walgreens Boots (+4,3%) και Procter & Gamble (+1,8%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι τίτλοι των Microsoft (-2,4%) και Boeing (-2,1%).

Ο κλάδος τεχνολογίας έδειξε χαμηλά αντανακλαστικά την Παρασκευή. Η Tesla υποχώρησε 6,4% και το Zoom σημείωσε πτώση 4,1%. Η DocuSign έκανε βουτιά 42,2%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόδοση του 10ετούς κινήθηκε χαμηλότερα κατά εννέα μονάδες βάσης στο 1,35% ενώ στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχώρησε οριακά έναντι του ευρώ στο 1,1309 δολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.