Πόθεν Έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων

Tο αργότερο έως τις 16 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί οι ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης 2021

Πόθεν Έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία  για την υποβολή των δηλώσεων

Στις 16 Δεκεμβρίου 2021 λήγει η υποβολή των δηλώσεων του πόθεν έσχες.

Η ηλεκτρονική υποβολή των ετήσιων δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης έτους 2021 πραγματοποιείται αποκλειστικά από την 16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την 16 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με τον ν.3213/2003 άρθρο 1, παρ.2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτά τα δεδομένα, θα πρέπει το αργότερο έως τις 16 Δεκεμβρίου να έχουν οριστικοποιηθεί οι ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης 2021 στο ηλεκτρονικό σύστημα ΠΟΘΕΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.