ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκαρισμένη η αγορά από τα σενάρια για lockdown: «Θα είναι καταστροφή ολική – Τέλος!»

Πώς σχολιάζουν οι επιχειρηματίες τα σενάρια

Σοκαρισμένη η αγορά από τα σενάρια για lockdown: «Θα είναι καταστροφή ολική – Τέλος!»

Η κυβέρνηση μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει lockdown, παρά μόνο μέτρα μετά τις γιορτές, όμως ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του AΠΘ Δ.Σαρηγιάννης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η χώρα δεν θα αποφύγει το καθολικό lockdown εξαιτίας της Όμικρον.

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να φτάσει στην έσχατη αυτή λύση, αλλά το τι θα γίνει θα κριθεί από τους ρυθμούς διάδοσης της Όμικρον μετάλλαξης» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, αφήνοντας ανοικτά όλα τα σενάρια, σπέρνοντας πανικό σε κύκλους και παράγοντες της αγοράς.

«Ένα lockdown θα μας κόψει τα χέρια» αναφέρει ο κ.Γιάννης Καραγιάννης, επιχειρηματίας με οικιακά είδη, στην οδό Βουλής.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=c31GE3VqjZs&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

«Κι αυτό αφορά εμάς με τα είδη σπιτιού που αυτές τις μέρες αλλά και ο Γενάρης είναι ένας καλός μήνας για αγορές» εξηγεί, τονίζοντας ότι και με ενδιάμεσες καταστάσεις μέτρων «η ψυχολογία του πελάτη πέφτει κατακόρυφα».

«Θα είναι καταστροφή ολική. Τέλος!»

Ακόμη και την «παραμονή Χριστουγέννων» διαπιστώνει ότι η αγορά στο κέντρο είναι αφύσικα για την εποχή «μαγκωμένη».

«Δείτε τα πλάνα στην τηλεόραση από τον κόσμο στην Ερμού. Δεν έχει κανένας ψώνια. Βόλτες κάνουνε οι άνθρωποι» επισημαίνει στο Sputnik. Το αποδίδει «στον φόβο» και στο ότι «δεν προβαίνουν σε αγορές που δεν θεωρούν αναγκαίες».

Και ο Παναγιώτης Βεργέτης με εμπορικό ειδών ανδρικής ένδυσης στην οδό Κολοκοτρώνη, για αρκετές γενιές, αρνείται να αποδεχτεί ότι μπορεί να επιβληθεί νέο lockdown από τη νέα χρονιά.

«Θα είναι καταστροφή ολική. Τέλος!» λέει αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω.

«Ούτε καν το συζητάμε. Εκτός πραγματικότητας»

Εξίσου «αδιάλλακτος» εμφανίζεται ενόψει του «σεναρίου» ενός νέου lockdown και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο» αντιδρά. «Ούτε καν το συζητάμε. Είναι εκτός πραγματικότητας. Γιατί το λιανεμπόριο είναι απολύτως ασφαλές. Δεν υπάρχει αυτή η συζήτηση και ούτε δέχομαι να την κάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.