ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρηματιστήριο: Με ανοδικές τάσεις ο Γενικός Δείκτης και… κέρδη

Χρηματιστήριο: Με ανοδικές τάσεις ο Γενικός Δείκτης και… κέρδη

Ανοδικά κινούνται οι τραπεζικές μετοχές μετά το χθεσινό ξεπούλημα, και μαζί κινείται θετικά και η υπόλοιπη αγορά.

Με τζίρο που φθάνει στα 2,1 εκατ. ευρώ ο Γενικός Δείκτης επανήλθε πάνω από τις 750 μονάδες, φθάνοντας στις 753 μονάδες και άνοδο 0,65%.

Με κέρδη 1,39% η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,292 ευρώ. Κέρδη 1,69% για την Eurobank στα 0,722 ευρώ. Άνοδος 3,82% για την Alpha bank στα 1,63 ευρώ. Άνοδος 1,14% για την Τράπεζα Πειραιώς. Με κέρδη 0,68% ο ΟΠΑΠ στα 8,83 ευρώ. Πτώση 0,20% για τον ΟΤΕ στα 10,04 ευρώ. Με κέρδη 2,06% η μετοχή της ΔΕΗ στα 1,98 ευρώ. Άνοδος 1,15% για την Grivalia.

Kέρδη 1,43% για την Μοτορ Οϊλ στα 19,89 ευρώ. Άνοδος 1,07% για την Μπέλα στα 14,13 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρδη 1,20% για τον Τιτάνα. Με πτώση 0,82% τα Ελληνικά Πετρέλαια. Δίχως συναλλαγές η μετοχή της Coca- cola μετά τον αιφνίδιο θάνατο του κ. Δ. Λόη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.