ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ -Κίνας: Ακύρωση των προγραμματισμένων συνομιλιών από το Πεκίνο

Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ -Κίνας: Ακύρωση των προγραμματισμένων συνομιλιών από το Πεκίνο

Σε αναβολή των προγραμματισμένων συνομιλιών με τις ΗΠΑ προχώρησε η Κίνα , με αποτέλεσμα η λύση της εμπορικής τους διένεξης να παρατείνεται καθότι το Πεκίνο δεν θα στείλει τον αντιπρόεδρο Λίου Χε στην Ουάσινγκτον όπως έγραψε η Wall Street Journal.

Επικαλούμενη πηγές που δεν κατονόμασε η εφημερίδα ανέφερε ότι μια αντιπροσωπεία μέσου επιπέδου θα μετέβαινε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ενόψει της επίσκεψης Λίου, αλλά το ταξίδι ακυρώθηκε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Κίνα πρόσθεσε αμερικανικά προϊόντα αξίας άλλων 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον κατάλογο αυτών που υπόκεινται σε πρόσθετους τελωνειακούς δασμούς, μέτρο αντιποίνων στους πρόσθετους τελωνειακούς δασμούς των ΗΠΑ σε κινεζικά εισαγόμενα προϊόντα αξίας 200 δισεκ. δολαρίων, που θα τεθούν σε ισχύ την 24η Σεπτεμβρίου.

Οι αμερικανικοί δασμοί θα ανέρχονται αρχικά στο 10% και από τις αρχές της επόμενης χρονιάς θα κλιμακωθούν στο 25%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.