ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κοινωνικό Μέρισμα: Παρά τις δυσκολίες πάνω από 400.000 υπέβαλαν αίτηση

Κοινωνικό Μέρισμα: Παρά τις δυσκολίες πάνω από 400.000 υπέβαλαν αίτηση

Η πρόσκληση της Έφης Αχτσιόγλου να επισκεφθούν οι πολίτες την ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα φαίνεται πως βρήκε υπερβολικά μεγάλη ανταπόκριση: λίγο μετά την πρεμιέρα η είσοδος ήταν αδύνατη για αρκετές ώρες, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ζήτησης.

Η ιστοσελίδα koinonikomerisma.gr είχε έτσι την ίδια τύχη με άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών που έχουν την τάση να πέφτουν offline σε ημέρες υψηλής προσέλευσης.

Έστω και μετ’ εμποδίων, περίπου 430.000 φορολογούμενοι κατάφεραν να υποβάλουν αίτηση. Από αυτούς, όμως, μόνο οι 250.000 πληρούν τα κριτήρια.

Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της πλατφόρμας το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου οι χρήστες έβλεπαν το μήνυμα ότι η ιστοσελίδα «άργησε πολύ να ανταποκριθεί».

Μάλιστα χρήστες που κατάφεραν να εισέλθουν αναφέρουν ότι το σύστημα έπαψε να αποκρίνεται στα μισά της διαδικασίας.

Νωρίς το βράδυ πάντως η πλατφόρμα δείχνει να λειτουργεί κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι περιλαμβάνονται στους περίπου 1,3 εκατομμύρια δικαιούχους θα λάβουν τα χρήματα στις 14 Δεκεμβρίου, εφόσον έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.