Τι ώρα έρχεται ο Τραμπ;

3 το λάδι, 6 το λαδόξιδο: Κατάστημα χρέωσε τρεις ατομικές συσκευασίας ελαιολάδου για… έτοιμη σαλάτα!

3 το λάδι, 6 το λαδόξιδο: Κατάστημα χρέωσε τρεις ατομικές συσκευασίας ελαιολάδου για… έτοιμη σαλάτα!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Απίστευτη μοιάζει η καταγγελία καταναλωτή στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σύμφωνα με την οποία χρεώθηκε επιπλέον το λάδι της σαλάτας σε εστιατόριο σε παραθαλάσσια περιοχή των Χανίων.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία αφορά λάδι σε ατομική συσκευασία, η οποία χρεώθηκε επιπλέον της χωριάτικης σαλάτας που παρήγγειλαν οι πελάτες και μάλιστα τρεις συσκευασίες των 0,60 λεπτών έκαστη.

Μάλιστα όπως καταγγέλθηκε, η σαλάτα ήταν έτοιμη προς κατανάλωση και είχε λάδι εντός της, ενώ οι πελάτες δεν ερωτήθηκαν, αν ήθελαν επιπλέον λάδι και φυσικά ουδέποτε το χρησιμοποίησαν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.