Εκβιασμός: Το βασικότερο «προϊόν» της υποκλοπής!

Εξομαλύνονται οι σχέσεις Κίνα-ΗΠΑ: «Τέλος οι δασμοί για 65 αμερικανικά προϊόντα» ανήγγειλε το Πεκίνο

Εξομαλύνονται οι σχέσεις Κίνα-ΗΠΑ: «Τέλος οι δασμοί για 65 αμερικανικά προϊόντα» ανήγγειλε το Πεκίνο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το υπουργείο Οικονομικών της Κίνας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αρχίσει να εξαιρεί 65 αμερικανικά προϊόντα από τους δασμούς που επιβλήθηκαν ως αντίποινα στο πλαίσιο της διμερούς εμπορικής διαμάχης με τις ΗΠΑ για έναν χρόνο ξεκινώντας από τις 28 Φεβρουαρίου.

Τα προϊόντα που θα εξαιρεθούν από τους πρόσθετους δασμούς περιλαμβάνουν εξαρτήματα αεροσκαφών και είδη ιατρικού εξοπλισμού, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Το υπουργείο δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες ούτε διευκρίνισε πόσα από αυτά τα 65 προϊόντα εισήγαγε πέρυσι η Κίνα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.