ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διακοπές από… χρυσάφι: «Τσούζουν» φέτος οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Δείτε παραδείγματα

Πολλοί φέτος να επιλέγουν τις διακοπές με αυτοκίνητο και όχι με καράβι για να γλιτώσουν τα υπέρογκα ποσά

Διακοπές από… χρυσάφι: «Τσούζουν» φέτος οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Δείτε παραδείγματα

Μπορεί ο τουρισμός στην Ελλάδα να βρίσκεται φέτος σε πολύ υψηλά επίπεδα, ωστόσο οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ακτοπλοϊκά αφορούν κυρίως επισκέπτες από το εξωτερικό και όχι μια μέση ελληνική οικογένεια, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων «τσούζουν».

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι στα ύψη για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, με πολλούς Έλληνες φέτος να επιλέγουν τις διακοπές με αυτοκίνητο και όχι με καράβι για να γλιτώσουν τα υπέρογκα ποσά.

Μόνη «ανάσα» για τους τυχερούς, θα αποτελέσουν τα voucher των προγραμμάτων, «Κοινωνικός τουρισμός» και «Τουρισμός για όλους», όπου οι συμμετοχές εκεί ήταν χιλιάδες.

Σαν δεύτερη λύση υπάρχουν οι κοντινοί προορισμοί, όπως τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ή κάποια κοντινά νησιά των Κυκλάδων από τη Ραφήνα, ωστόσο ακόμα και εκεί θα χρειαστεί ένας καλός ταξιδιωτικός προϋπολογισμός.

Στους περισσότερους προορισμούς το εισιτήριο ανά άτομο υπερβαίνει το ποσό των 40 ευρώ ενώ σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ταξιδέψει με αυτοκίνητο θα πρέπει να υπολογίζει πάνω από 100 ευρώ ακόμα.

Ενδεικτικά βλέποντας κάποιες από τις τιμές που παρουσιάζει το MEGA, ένα ζευγάρι που επιθυμεί να ταξιδέψει σε τοπ προορισμούς θα πρέπει να δώσει για πήγαινε – έλα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.