ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Renault αναστέλλει τις δραστηριότητες στο εργοστάσιό της στη Μόσχα

Oι Ουκρανοί ζήτησαν μποϊκοτάζ κατά της εταιρείας

Η Renault αναστέλλει τις δραστηριότητες στο εργοστάσιό της στη Μόσχα

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ανέστειλε όλες τις δραστηριότητες στο εργοστάσιό της στη Μόσχα. Η ανακοίνωση έρχεται καθώς οι Ουκρανοί ζήτησαν μποϊκοτάζ κατά της εταιρείας, κατηγορώντας τη Renault ότι «χορηγεί την πολεμική μηχανή της Ρωσίας».

Μόλις μία ημέρα νωρίτερα, η Renault είχε δηλώσει ότι θα ξαναρχίσει την παραγωγή για τρεις μόνο ημέρες.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη μεγάλη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία AvtoVAZ, που ανήκει στη Renault, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι «αξιολογεί τις διαθέσιμες επιλογές, λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον περιβάλλον, ενώ ενεργεί υπεύθυνα απέναντι στους 45.000 υπαλλήλους της στη Ρωσία».

Η εταιρεία είπε ότι «ήδη εφαρμόζει τα απαραίτητα μέτρα για να συμμορφωθεί με τις διεθνείς κυρώσεις».

Η επωνυμία Lada της AvtoVAZ αντιπροσώπευε σχεδόν το 21% της ρωσικής αγοράς το 2021, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου Renault.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Renault ανέφερε στη δήλωση ότι η αξία των ενοποιημένων άυλων περιουσιακών στοιχείων, εγκαταστάσεων, εξοπλισμού και της υπεραξίας στη Ρωσία ανήλθε σε πάνω από 2,41 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.