ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Truth Social: Αυτή η πλατφόρμα θα κάνει πλουσιότερο τον Ν.Τράμπ – Πως θα επηρεάσει το χρηματιστήριο

Εγκαινίασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social, στις αρχές του 2022

Truth Social: Αυτή η πλατφόρμα θα κάνει πλουσιότερο τον Ν.Τράμπ – Πως θα επηρεάσει το χρηματιστήριο

Η Truth Social, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Ντόναλντ Τραμπ «ετοιμάζεται» για το χρηματιστήριο και ο πρώην πρόεδρος διεμήνυσε ότι την «αγαπάει».

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε στους πολυάριθμους διαδικτυακούς οπαδούς του: “I LOVE TRUTH SOCIAL” – αλλά οι μέτοχοι της νέας συγχωνευμένης εταιρείας στην οποία θα ανήκει αυτή η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μην αισθάνονται το ίδιο. μετά την απότομη πτώση της τιμής της την προηγούμενη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εγκαινίασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social, στις αρχές του 2022, μετά την απαγόρευση της συμμετοχής του σε σημαντικούς ιστότοπους όπως το Facebook και την πλατφόρμα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter μετά την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Τι είναι όμως το Truth Social;

Το Truth Social κυκλοφόρησε στο κατάστημα εφαρμογών της Apple τον Φεβρουάριο του 2022. «Διατίθεται στην αγορά σε αντίθεση με τις κύριες εφαρμογές μέσων ενημέρωσης, τις οποίες ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι κάνουν διακρίσεις κατά των απόψεών τους και περιορίζουν την ελεύθερη έκφραση.

H εν λόγω πλατφόρμα λοιπόν ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο χρηματιστήριο. Έτσι, μόλις μπει στο χρηματιστήριο θα μπορούσε να αποδώσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως «εάν αυτή η συμφωνία πραγματοποιηθεί, η Truth Social θα πρέπει να απαντήσει σε επενδυτές που θα θέλουν να αποδώσει η επένδυσή τους. Για να συμβεί αυτό, η πλατφόρμα θα πρέπει να προσελκύσει περισσότερους χρήστες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσπαθήσουν να το κάνουν αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.