ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάρος: Ιδιωτικό lockdown! – Οι επιχειρήσεις εστίασης έκλεισαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας και καταριούνται την κυβέρνηση!

Πάρος: Ιδιωτικό lockdown! – Οι επιχειρήσεις εστίασης έκλεισαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας και καταριούνται την κυβέρνηση!

Στην Πάρο οι επιχειρηματίες των καταστημάτων νυχτερινής εστίασης (κλαμπ, μπαρ, pubμ disco κλπ.) προχώρησαν σε μια πρωτοφανή απόφαση δεδομένης της καταδίωξης που υφίστανται από την κυβέρνηση με αιτιολογικό ότι «δεν εφαρμόζουν« τα… ανεφάρμοστα και παρανοϊκά μέτρα κατά του κορωνοϊού: Η απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από τους επιχειρηματίες της Νάουσας στην Πάρο ήταν να μην ανοίξει ούτε ένα μαγαζί, την στιγμή που όπως υπολογίζεται υπάρχουν στο νησί σχεδόν 100.000 τουρίστες οι οποίοι συρρέουν στα μπαρ και τα μαγαζιά της συγκεκριμένης περιοχής για τη βραδινή τους διασκέδαση.


Η απόφαση για το αποψινό λουκέτο ελήφθη μετά τα αλλεπάλληλα πρόστιμα και την αναστολή εργασιών που επεβλήθησαν τις τελευταίες ημέρες σχεδόν σε όλα τα μπαρ της Νάουσας, για «αστείους λόγους», όπως τονίζουν οι επιχειρηματίες.

Σε αρκετές περιπτώσεις γεμάτων μαγαζιών, εντοπίστηκε ένας όρθιος πελάτης και οι επιχειρήσεις κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο 5.000 ευρώ και να κλείσουν για επτά μέρες.

«Η απόφαση δεν ήταν συλλογική» μας λέει ο ιδιοκτήτης γνωστού μπαρ. «O καθένας αποφάσισε για τον εαυτό του και όλοι καταλήξαμε στο ίδιο πράγμα: Θα μείνουμε απόψε κλειστοί, διότι θέλουμε να προστατεύσουμε τις δουλειές μας και, κυρίως, την ψυχική υγεία μας. Η συνεργασία μας με τις αρχές είναι εξαιρετική, οι αστυνομικοί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, αλλά όλοι προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μη εφαρμόσιμα μέτρα».

Η Πάρος είναι ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κοροναϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ μόνο στην Πάρο οι νέες μολύνσεις ανέρχονται στις 21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.