«Βροχή» τα πρόστιμα στην εστίαση: Αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 8.800 ευρώ σε δύο επιχειρήσεις

«Βροχή» τα πρόστιμα στην εστίαση: Αναστολή λειτουργίας και πρόστιμο 8.800 ευρώ σε δύο επιχειρήσεις

Πρόστιμα συνολικού ύψους 8.800 ευρώ και αναστολές λειτουργίας για 14 ημέρες, συνολικά, σε 2 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκαν μετά από τους τελευταίους ελέγχους σε Αττική και Θεσσαλονίκη, για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου 2021 έως και 1η Αυγούστου 2021 (ημέρες Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή) πραγματοποιήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου (ΔΙΜΕΑ) 62 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τα πρόστιμα

Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 8.800 ευρώ και αναστολές λειτουργίας για 14 ημέρες συνολικά (7 ημέρες αναστολή λειτουργίας σε 2 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έκαστος) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων, κατά τα οριζόμενα στην ΚΥΑ 46819/23-7-2021 (Β’3276), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και συγκεκριμένα για:

• εξυπηρέτηση όρθιων πελατών σε χώρο ευθύνης της επιχείρησης

• μη ανάρτηση του μέγιστου αριθμού επιτρεπόμενων ατόμων

• μη χρήση μάσκας (φυσικά πρόσωπα).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο σύνολο της επικράτειας, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.