ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βγενόπουλος: ”Ζητώ την πρόσκλησή μου στην Επιτροπή Θεσμών”

Βγενόπουλος: ”Ζητώ την πρόσκλησή μου στην Επιτροπή Θεσμών”

Να κληθεί από την Επιτροπή Θεσμών της Κυπριακής Βουλής ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να καταθέσει όσα γνωρίζει, για να σταματήσει το «παιχνίδι» των συκοφαντιών, με το πρόσχημα ότι δεν μπορούν να προσκληθούν κάτοικοι του εξωτερικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της MIG: «Οι ατεκμηρίωτες συκοφαντίες εναντίον της υπό την Προεδρία μου παλαιάς Διοικήσεως της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ συνεχίζονται χωρίς αντίλογο. Η σκοπιμότητα είναι προφανής: Τα μέλη του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου της Κύπρου που κατέστρεψαν τη ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αλλά και την οικονομία της χώρας τους προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν τις ευθύνες τους αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη με την εκτόξευση ξανά και ξανά της ίδιας λάσπης και με την ελπίδα ότι κάτι τελικώς θα μείνει. 

Παράλληλα γίνεται τεράστια προσπάθεια να μην αποκαλυφθούν οι ευθύνες των κ.κ. Σαρρή και Φιλίππου και αυτών που τους διόρισαν, οι οποίοι με τις πράξεις και παραλείψεις τους κατέστρεψαν την ΛΑΪΚΗ, αφού ούτε λεπτομερής έλεγχος-έρευνα των πεπραγμένων τους γίνεται, ενώ υποβαθμίζεται συστηματικά το γεγονός ότι η Τράπεζα διαλύθηκε 18 μήνες μετά την αποχώρησή μας.

Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Κυπριακής Βουλής κ. Συλλούρης ερώτησε τον κ. Γενικό Εισαγγελέα εάν μπορεί να κλητεύσει κατοίκους εξωτερικού και πήρε την απάντηση ότι οι κάτοικοι εξωτερικού δεν είναι υποχρεωμένοι να παραστούν στην Επιτροπή αν δεν το επιθυμούν. Πληροφορώ δημόσια τον κ. Συλλούρη ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να μου τηλεφωνήσει, άμεσα, και θα παραστώ με μεγάλη χαρά στην Επιτροπή του. Στην πραγματικότητα δεν αποδέχομαι απλώς την πρόσκλησή του, αλλά τη ζητώ για να πάψει πλέον η Επιτροπή Θεσμών να λειτουργεί σαν forum συκοφαντιών και λαϊκίστικων τοποθετήσεων χωρίς αντίλογο.

Υ.Γ. Τι να απαντήσει κανείς στη Βουλευτίνα του ΑΚΕΛ που στην προσπάθειά της να κερδίσει δημοσιότητα βρίζοντας τους κακούς τραπεζίτες «καταγγέλλει» σαν σκάνδαλο την λειτουργία της διατραπεζικής αγοράς χωρίς να γνωρίζει στοιχειωδώς το πώς λειτουργεί;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.