ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Black Friday: Υποτονική η κίνηση στα καταστήματα – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Το αγοραστικό ενδιαφέρον σε σύγκριση με το 2019 που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, έχει μειωθεί κατά 20%

Black Friday: Υποτονική η κίνηση στα καταστήματα – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Μειωμένη είναι η κίνηση από το πρωί στην αγορά εν όψει «Black Friday».

Παρατηρούνται μικρές ουρές έξω από μεγάλα καταστήματα αλλά κι αυτό λόγω του ελέγχου που γίνεται από τον υπάλληλο του καταστήματος για τα πιστοποιητικά των πελατών.

Τα προϊόντα που γνωρίζουν την μεγαλύτερη ζήτηση σύμφωνα με τους καταστηματάρχες και που προσελκύουν τον μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα smartphones, τα laptops, παιχνίδια, λευκές συσκευές, έπιπλα και είδη οικιακού εξοπλισμού.

«Έχουμε υποστεί μεγάλη ζημιά, περιμένουμε μήπως σήμερα πάρουμε μια ανάσα για να συνεχίσουμε προς την εορταστική περίοδο που ξεκινά το Δεκέμβριο. Είμαστε αισιόδοξοι» λέει ένας καταστηματάρχης.

«Οι προσφορές στα προϊόντα μας είναι ικανοποιητικές κι ελπίζουμε να προσελκύσουμε τους πολίτες παρά τις δυσκολίες. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε ουρές κόσμου έξω από τα καταστήματά μας όπως βλέπαμε προ κορωνοϊού εποχή αλλά τουλάχιστον θα ήθελα ο κόσμος να εκμεταλλευτεί την σημερινή ημέρα» λέει ένας άλλος καταστηματάρχης

Με την επισκεψιμότητα των πελατών να είναι περιορισμένη, το αγοραστικό ενδιαφέρον σε σύγκριση με το 2019 που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, έχει μειωθεί κατά 20%. Παρά το γεγονός ότι οι προσφορές έχουν ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες οι περισσότεροι καταναλωτές δεν προχωρούν σε αγορές προϊόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι ηλικίες 15 – 25 ετών, όπου πραγματοποιούν αγορές μέσω Ίντερνετ στην κατηγορία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Όσον αφορά τις προσφορές στα περισσότερα προϊόντα είναι της τάξεως των 50%, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές σε επώνυμα προϊόντα η έκπτωση φτάνει ακόμη το 80%. Υπενθυμίζεται ότι οι προσφορές ουσιαστικά θα «κλείσουν» το βράδυ της Κυριακής και την Δευτέρα θα ξημερώσει η «cyber Monday».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.