ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου

Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου

Από σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου στους δικαιούχους.

Ειδικότερα:

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2022 την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9), και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Το ίδιο ισχύει για τράπεζες και ΟΤΕ.

Η καταβολή των συντάξεων των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ & ΕΤΑΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στους δικαιούχους την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Τέλος, για ΝΑΤ, Δημόσιο, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ & ΔΕΗ η καταβολή των συντάξεων αναμένεται στις 28/01.

Σημειώνεται ότι οι επικουρικές συντάξεις μηνός Φεβρουαρίου 2022 θα πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι για το επίδομα των 250 ευρώ, το οποίο δεν έλαβαν αρκετοί χαμηλοσυνταξιούχοι, η διορία για την υποβολή ενστάσεων είναι μέχρι τις 20/01, με αποστολή e-mail στο [email protected].

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό θα πρέπει αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του χαμηλοσυνταξιούχου, προκειμένου να εξεταστεί η ένσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.