ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι το τέλος του 2012

Δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι το τέλος του 2012

Δε θα υπάρξουν νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Α. Παπαγεωργίου, μιλώντας στο συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μάλιστα, πρόσθεσε πως γίνεται ήδη ειδικός σχεδιασμός για το 2013, όταν και θα προχωρήσει η απελευθέρωση των τιμολογίων, ώστε να εξορθολογιστεί το κόστος ενέργειας.

Σημείωσε πάντως ότι «η κοινωνία έχει κάνει αρκετές θυσίες και οι επιχειρήσεις, που δίνουν καθημερινά αγώνα ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας, παλεύοντας με τον διεθνή ανταγωνισμό, δε θα έπρεπε να επιβαρυνθούν με πρόσθετα ενεργειακά κόστη».

Ο A. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε ακόμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τονίζοντας πως έρχεται σύντομα νέα δέσμη μέτρων για τον περιορισμό και τελικά την εξάλειψη του ελλείμματος χρηματοδότησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.