ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΛΣΤΑΤ: Μετά την «έξοδο» από το Μνημόνιο οι πολίτες πλήρωσαν… 600 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Μετά την «έξοδο» από το Μνημόνιο οι πολίτες πλήρωσαν… 600 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αποκαλυπτήρια με αριθμούς για το τι άλλαξε στην οικονομία με τη λήξη του 3ου Μνημονίου και κατά το τελευταίο 12μηνο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ως τις εκλογές.

Από την ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώθηκαν τα στοιχεία για τους τριμηνιαίους μη χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς της Γενικής Κυβέρνησης, σύμφωνα με τα οποία:

1. Tο δημόσιο χρέος «ψήλωσε» 12 δισ. ευρώ μέσα σε 12 μήνες: τέλος Ιουνίου πέρυσι, ενάμισι μήνα πριν λήξει το 3ο Μνημόνιο, το δημόσιο χρέος είχε μετρηθεί στα 323,401 δισ. ευρώ. Ένα χρόνο αργότερα, στο β’ τρίμηνο εφέτος και 1 εβδομάδα ακριβώς πριν αλλάξει η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το χρέος στα 335,518 δισ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Πληρώσαμε 599 εκατομμύρια ευρώ περισσότερους φόρους και εισφορές στο Κράτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.