ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Με οριακή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Με οριακή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Eικόνα… αυγουστιάτικων συναλλαγών αρχίζει να εμφανίζει η ελληνική αγορά καθώς στο πρώτο τέταρτο της συνεδρίασης της Τρίτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών οι συναλλαγές μετά βίας ξεπερνούν τα 700.000 ευρώ.

Ωστόσο, και με αυτό τον μικρό τζίρο η αγορά κινείται οριακά θετικά προσδοκώντας μια αργή αντίδραση μετά τα δυο αρνητικά τελευταία κλεiσίματα.

Οι ξένοι επενδυτές κατεβάζουν… τα «μολύβια» για το 2019 αφού η χρονιά τελειώνει. Η ελληνική αγορά αργεί – σε ό,τι αφορά το σχέδιο Ηρακλής – έτσι όλα θα εξεταστούν κάτω απο τις νέες ρυθμίσεις και το κόστος που θα προκύψει. Βεβαίως, η απόφαση της Eurobank θα έχει σημασία για την ελληνική αγορά καθώς θα δώσει το έναυσμα για νέες πωλήσεις εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» δανείων.

Το σίγουρο είναι ότι, η χρονιά τελείωσε και όλοι θα περιμένουν με προσδοκία τη νέα χρονιά, αν φυσικά δεν προκύψει κάτι αρνητικό στις αγορές εντός του Δεκμβρίου. Εν τω μεταξύ θετικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές με άνοδο 0,40% – 0,.30%.

Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 857,80 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,27%.

Με άνοδο 1,23% η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 2,79 ευρώ και 45 χιλ τεμάχια.Με άνοδο 0,75% η Eurobank στα 0,8765 ευρώ και 64 χιλ τεμάχια. Κέρδη 1,32% για την Alpha bank στα 1,763 ευρώ. Άνοδος 0,91% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,89 ευρώ. Κέρδη 1,45% για την Ελλάκτωρ στα 1,684 ευρώ. Με οριακή πτώση ο ΟΤΕ στα 13,41 ευρώ. Οριακή η άνοδος σε ΟΠΑΠ στα 9,675 ευρώ. Οριακή η άνοδος σε ΜΟΗ και Μπέλα. Με νέα πτώση η ΜLS η μετοχή της οποίας χάνει 5,80% ενω στο άνοιγμα έχανε έως και 22%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συνολικές συναλλαγές ανήλθαν στα 1,9 εκατ. ευρώ στην πρώτη μισή ώρα δηλαδή σχεδόν στο 1/3 των συναλλαγών της πρόσφατης περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.