ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρόεδρος μεσιτών Αττικής: «Τα ενοίκια έχουν φτάσει σε ένα ταβάνι – Δεν βγαίνει ο κόσμος»

«Στριμώχνεται ο κόσμος και διαθέτει τον ένα μισθό του ζευγαριού στο ενοίκιο»

Πρόεδρος μεσιτών Αττικής: «Τα ενοίκια έχουν φτάσει σε ένα ταβάνι – Δεν βγαίνει ο κόσμος»

Ο πρόεδρος των μεσιτών Αττικής Λευτέρης Ποταμιάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε το παράδοξο που αναμένεται να ισχύσει στην αγορά ακινήτων το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ τόνισε ότι «τα ενοίκια έχουν φτάσει σε ένα ταβάνι. Δεν βγαίνει ο κόσμος».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του για το τι είναι αυτό που σώζει την κατάσταση μέχρι ώρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο για μια σοβαρή ανακαίνιση διαμερίσματος. δεν φτάνουν τα χρήματα του σχετικού κυβερνητικού προγράμματος.

«Είναι γεγονός πως βρισκόμαστε σε φάση κόπωσης της αγοράς. Το λέω τον τελευταίο μήνα. Δεν θα διορθώσει πολύ. Το επόμενο διάστημα θα ζήσουμε το παράδοξο: δεν θα έχουμε ιδιαίτερη κίνηση αλλά δεν θα πέφτουν και οι τιμές».

Σύμφωνα με τον κ. Ποταμιάνο «μόνο όποιος είναι πιο ανταγωνιστικός στην αγορά θα κινηθεί»

«Στριμώχνεται ο κόσμος και διαθέτει τον ένα μισθό του ζευγαριού στο ενοίκιο. Αυτό που σώνει την κατάσταση ακόμη είναι πως υπάρχουν ακόμη παλιές μισθώσεις σε ισχύ», πρόσθεσε.

Όπως είπε σε δείκτη τιμών έχουμε γυρίσει στο 2009 «αλλά τα λεφτά μας δεν είναι τα ίδια, δεν έχουμε τα ίδια λεφτά».

Πέραν των στρεβλώσεων στα ενοίκια, ο κ. Ποταμιάνος αναφέρθηκε και σχετικά με την αγορά σπιτιών.

«Αυτή τη στιγμή στην Κυψέλη ζητάνε και 1.500 ευρώ το μέτρο, για σπίτια που έχουν χτιστεί τη δεκαετίας του ΄60», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.