ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δεύτερη στην Ευρώπη η Ελλάδα στην άνοδο των τιμών ακινήτων!

Τεράστια η αύξηση μέσα σε έναν χρόνο

Δεύτερη στην Ευρώπη η Ελλάδα στην άνοδο των τιμών ακινήτων!

Σε ένα ράλι ανόδου βρίσκονται οι τιμές ακινήτων στην Ελλάδα, συγκρινόμενα τα δεδομένα του 4ου τριμήνου του 2023 και του 2022 και δεν φαίνεται να υπάρχει τάση αποκλιμάκωσης άμεσα.

Μάλιστα η χώρα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης με το ποσοστό αύξησης των τιμών να κινείται μεσοσταθμικά στο +10,7%, όπως σημειώνει το Global Property Guide!

Οπως προκύπτει από τους δείκτες τιμών της ΤτΕ, από τις αρχές του 2018 και μέχρι το τέλος του 2023, οι μέσες τιμές πώλησης κατοικιών σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν αυξηθεί κατά 60%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, κατά το ίδιο διάστημα, στην Αττική, η αύξηση αγγίζει το 79%, έχοντας επιστρέψει πλέον στο προηγούμενο υψηλό, που είχε καταγραφεί κατά την περίοδο 2007-2008. Μάλιστα, όπως αναφέρουν φορείς της αγοράς ακινήτων, σε αρκετές περιοχές υψηλής ζήτησης, οι τιμές πώλησης είναι πλέον υψηλότερες από εκείνες της περιόδου πριν από την οικονομική κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.