ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπαράζ πληρωμών από τον ΟΠΕΚΑ – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Μπαράζ πληρωμών από τον ΟΠΕΚΑ – Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες

Μπαράζ πληρωμών σε ό,τι αφορά τα επιδόματα που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, αναμένεται να σημειωθεί τις ερχόμενες μέρες, με τους δικαιούχους να αναμένουν πως και πως, να «γεμίσουν» οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.

Ειδικότερα, οι ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ έχουν ως εξής:

• Την παραμονή Χριστουγέννων (24 Δεκεμβρίου) πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων

– το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

– το επίδομα ενοικίου

– το επίδομα παιδιού

Σημειώνεται πως μήνα τα χρήματα στους λογαριασμούς θα είναι ορατά στους λογαριασμούς των δικαιούχων από την προηγούμενη το απόγευμα, δηλαδή από τις 23 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στο επίδομα παιδιού Α21 που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ, αυτές αναμένεται να ενταχθούν στο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από το υπουργείο Εργασίας στις αρχές του 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επισημαίνεται πως το επίδομα θα χορηγείται σε δικαιούχους με παιδιά, τα οποία υπάγονται σε υποχρεωτική φοίτηση, εφόσον υπάρχει επιβεβαιωμένη εγγραφή τους σε σχολείο και δεν έχουν μείνει στην ίδια τάξη λόγω μεγάλου αριθμού απουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.