ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποζημίωση 534 ευρώ: Δείτε μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τις αναστολές Ιανουαρίου

Αποζημίωση 534 ευρώ: Δείτε μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τις αναστολές Ιανουαρίου

Οι εργαζόμενοι που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής εργασίας και τον Ιανουάριο, δικαιούνται οικονομική βοήθεια ύψους έως 534 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, οι εργαζόμενοι που δικαιούνται το επίδομα, έχουν προθεσμία να υποβάλουν τη διαδικτυακή αίτησή τους μέχρι και την 31η Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως η αποζημίωση υπολογίζεται ανάλογα με τις ημέρες που ο εργαζόμενος είναι σε κατάσταση αναστολής και το ημερήσιο ποσό διαμορφώνεται περίπου στα 18 ευρώ.

Επισημαίνεται πως οι εργαζόμενοι που στο παρελθόν έχουν υποβάλει δήλωση, δεν χρειάζεται να κάνουν νέα παρά μόνο αν επιθυμούν την τροποποίηση των στοιχείων τους (π.χ. ΙΒΑΝ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα, όσοι μπαίνουν για πρώτη φορά σε καθεστώς αναστολής, πρέπει να υποβάλουν τη σχετική δήλωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.