ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπαίνουν καινούργια διόδια στην Εγνατία Οδό – Γνωστοποιήθηκαν οι τιμές τους (φωτο)

Νέα διόδια μπαίνουν σε λειτουργία στην Εγνατία οδό, ενώ αλλάζουν οι τιμές σε δύο σταθμούς.

Μπαίνουν καινούργια διόδια στην Εγνατία Οδό – Γνωστοποιήθηκαν οι τιμές τους (φωτο)

Εγκαινιάζεται η λειτουργία του νέου πλευρικού σταθμού διοδίων Καβάλας, το προσεχές καλοκαίρι, ενώ επαναπροσδιορίζονται οι τιμές στους σταθμούς Μουσθένης και Ιασμού.

Ενώ επίσης θα λειτουργήσουν, σε μικρό χρονικό διάστημα, και οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων Καβάλας (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) και Αγίου Ανδρέα (Έξοδος-Δυτ. Κλάδος).

Η είσπραξη τελών διοδίων στον σταθμό διοδίων Καβάλας και τους πλευρικού σταθμούς διοδίων (Άσπρα Χώματα κλάδος 1 και κλάδος 2) θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, ενώ στον πλευρικό σταθμό Αγίου Ανδρέα στις 30 Ιουλίου του 2022.

Τα προσεχή εγκαίνια των σταθμών γνωστοποιήθηκαν μέσω Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.

Ακολουθούν οι τιμές των διοδίων ανά κατηγορία οχήματος και ανά σταθμό: Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό -  Οι τιμές τους

Σημειώνεται ότι η λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων Καβάλας επηρεάζει και τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων Μουσθένης και Ιάσμου, με αποτέλεσμα να επανακαθορίζονται οι χρεώσεις τους. Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό -  Οι τιμές τους

Σημειώνεται ότι η Εγνατία Οδός προσφέρερει τα εκπτωτικά προγράμματα (μέσω πομπδέκτη) Smart και Citizen, με τους συνδρομητές να επωφελούνται από κλιμακωτή έκπτωση επί της τιμής του τέλους διοδίου ανάλογα με τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούν σε μηνιαία βάση στους σταθμούς διοδίων της Εγνατία Οδός Α.Ε. Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό -  Οι τιμές τους Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό -  Οι τιμές τους

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.