ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Power Pass: Η διαδικασία βήμα-βήμα για να δείτε το ποσό της αποζημίωσης

Αποφασίστηκε επέκταση του μέτρου και για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου

Power Pass: Η διαδικασία βήμα-βήμα για να δείτε το ποσό της αποζημίωσης

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή της επιδότησης ρεύματος (Power pass), από αύριο Παρασκευή, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει να στέλνονται email στους δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να δουν το ακριβές ποσό που θα λάβουν.

Βήμα-βήμα η διαδικασία

Με το email που έχουν ήδη λάβει πολλοί δικαιούχοι ενημερώνονται ότι η εκκαθάριση της αίτησης έχει αναρτηθεί στο vouchers.gov.gr/powerpass.

powerpass-ekkatharisi

Βήμα 1: Πατώντας στο σχετικό λινκ θα οδηγηθείτε στην πλατφόρμα του gov.gr. Πατάτε στο πεδίο “Είσοδος στην Εφαρμογή” (του power pass).

Βήμα 2: Eμφανίζεται η παρακάτω εικόνα, όπου πρέπει να βάλετε τους κωδικούς taxisnet για να γίνει «αυθεντικοποίηση χρήστη». powerpass-xristis

Βήμα 3: Πατάτε «Συνέχεια», προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική ταυτοποίησή σας

Βήμα 4: Ελέγξτε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας και στη συνέχεια πατήστε το πεδίο «Επιβεβαίωση».

Βήμα 5: Στη συνέχεια επιλέγετε δικαιούχο για να συνεχίσετε, πατώντας το βελάκι δίπλα από το πεδίο «ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ».

Βήμα 6: Οδηγήστε στα Στοιχεία Αίτησης, όπου ενημερώνεστε ότι η αίτησή σας βρίσκεται σε κατάσταση «υπό εκκαθάριση». Πατήστε πάνω σε αυτό το πεδίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.