ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γερμανία λόγω φυσικού αερίου

Τεράστια επιβάρυνση των καταναλωτών

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Γερμανία λόγω φυσικού αερίου

Η γερμανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να κηρύξει το δεύτερο επίπεδο συναγερμού που προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το φυσικό αέριο λόγω των μειωμένων ροών από την ρωσική Gazprom, με την άνοδο του κόστους του φυσικού αερίου κατά 20%, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει και τις καταστροφές στις υποδομές μεταφοράς του αερίου, καθώς καταστρέφονται λόγω της μειωμένης πίεσης!

Αυτό σημαίνει ότι η γερμανική βιομηχανία εισέρχεται σε περίοδο μεγάλη αύξησης των τιμών των προϊόντων της και συνεπώς των εξαγωγών της με ότι αυτό συνεπάγεται για τον εξαγωγικό κλάδο που είναι η ατμομηχανή της γερμανικής οικονομίας.

Πρόκειται για αποκλειστική πληροφορία της γερμανικής εφημερίδας Welt.

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος Πάτρικ Γκράιχεν προετοίμασε την βιομηχανία για το επερχόμενο βήμα, το οποίο «αναμένεται εντός πέντε έως δέκα ημερών».

“Μέχρι και 2000 ευρώ επιπρόσθετο κόστος”.

Είναι επίσης αβέβαιο πόσο μεγάλη θα είναι η αύξηση της τιμής μετά την κήρυξη του επιπέδου συναγερμού” σημειώνει η εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεδομένου ότι οι τιμές χονδρικής φυσικού αερίου έχουν σχεδόν εξαπλασιαστεί, τα κέντρα που παρέχουν συμβουλές στους καταναλωτές εκτιμούν ότι ένα νοικοκυριό τριών ατόμων θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πρόσθετη πληρωμή 2.000 ευρώ ανά μήνα σε όλες τους τις δραστηριότητες από το μαγείρεμα και τον ηλεκτροφωτισμό, μέχρι τα καύσιμα του αυτοκινήτου τους, τα καύσιμα θερμανσης κλπ.!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.