ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Βουτιά» έκανε το πετρέλαιο στο άκουσμα της χαλάρωσης του κλοιού στο Κίεβο

Κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι

«Βουτιά» έκανε το πετρέλαιο στο άκουσμα της χαλάρωσης του κλοιού στο Κίεβο

Η πρόθεση της Ρωσίας να χαλαρώσει τον κλοιό στο Κίεβο οδήγησε τις τιμές του πετρελαίου να σημειώσουν «βουτιά».

Το αμερικανικό αργό πετρέλαιο έπεσε 6,4% στα 99,25 δολάρια το βαρέλι και το Μπρεντ έπεσε 5,4% στα 106,43 δολάρια το βαρέλι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φομίν δήλωσε μετά τις διαπραγματεύσεις στην Κωνσταντινούπολη ότι θα μειώσει τις επιθετικές ενέργειες στο Κίεβο και το Τσερνίχιβ.

Είπε ακόμα ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται για να αυξηθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη και να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

«Δεν θα έλεγα ότι βλέπω «ειρήνη» αλλά υπάρχει αμυδρά ελπίδα», δήλωσε αναλυτής.

Τόνισε ακόμα, ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας δεν θα εξαφανιστούν μέσα σε μια νύχτα ούτε και οι επιπτώσεις στις επιχειρήσεις ενέργειας, τις τράπεζες και τις ναυτιλιακές εταιρείες που συνεργάζονταν με την Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.