Η Κίνα γεμίζει το ρωσικό ταμείο: Ζητά επιπλέον ποσότητες πετρελαίου

Την ίδια στιγμή που η Δύση «στραγγαλίζει» τις οικονομίες της με την επιβολή εμπάργκο

Η Κίνα γεμίζει το ρωσικό ταμείο: Ζητά επιπλέον ποσότητες πετρελαίου

Την ίδια στιγμή που οι κυρώσεις της Δύσης δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στις οικονομίες η Κίνα τρέχει να κλείσει με την Ρωσία νέα συμφωνία για προμήθεια επιπλέον ποσοτήτων πετρελαίου γεμίζοντας τα ρωσικά ταμεία.

Συνομιλίες με τη Ρωσία για την αγορά πρόσθετων προμηθειών πετρελαίου διεξάγει η Κίνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το Πεκίνο θέλει επιπλέον αργό για να προσθέσει στα στρατηγικά αποθέματα.

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

Το αργό θα χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου της Κίνας, και συνομιλίες διεξάγονται σε επίπεδο κυβερνήσεων με τη μικρή απευθείας συμμετοχή πετρελαϊκών εταιριών, μετέδωσε το Bloomberg, επικαλούμενο ένα πρόσωπο που γνωρίζει το σχέδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν τις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου λίγο μετά τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξετάζει ένα σταδιακό εμπάργκο, ωθώντας περισσότερα φορτία με ρωσικό πετρέλαιο προς την Ασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.