Ολλανδική κωμωδία: Ξεκινά γεωτρήσεις στη Βόρεια Θάλασσα με την Γερμανία για να… βρει πετρέλαιο και φυσικό αέριο!

Σε νέο κοίτασμα

Ολλανδική κωμωδία: Ξεκινά γεωτρήσεις στη Βόρεια Θάλασσα με την Γερμανία για να… βρει πετρέλαιο και φυσικό αέριο!

Η Ολλανδία και η Γερμανία θα πραγματοποιήσουν από κοινού γεωτρήσεις σε νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στη Βόρεια Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια κάποτε να βρουν φυσικό αέριο ή πετρέλαιο.

Η ανακοίνωση έγινε μια ημέρα αφότου ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom διέκοψε την παροχή φυσικού αερίου στην ολλανδική εταιρεία GasTerra.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Υποθέσεων, αρμόδιος για την εξορυκτική βιομηχανία, Χανς Βίλμπριφ, εξέδωσε σήμερα άδειες για την ολλανδική πλευρά, ενώ γνωστοποίησε ότι μια «ταχεία διαδικασία για τις απαιτούμενες άδειες» βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.