ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμφωνία Αιγύπτου – Γερμανίας για μετατροπή των χρεών της αφρικανικής χώρας σε επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα

Η πρώτη φάση αφορά χρέος 54 εκατομμυρίων ευρώ

Συμφωνία Αιγύπτου – Γερμανίας για μετατροπή των χρεών της αφρικανικής χώρας σε επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα

Η γερμανική πρεσβεία στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα ανακοίνωσε τη σύναψη αμοιβαίας συμφωνίας εκ μέρους της γερμανικής κυβέρνησης με την Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου σχετικά με ανταλλαγή αιγυπτιακών χρεών ύψους 54 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η πρεσβεία στο Twitter αναφέρει:

«Η Γερμανική Τράπεζα Ανάπτυξης (KfW) για λογαριασμό του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (BMZ) υπέγραψε σήμερα συμφωνία ανταλλαγής χρέους ύψους 54 εκατομμυρίων ευρώ με το Υπουργείο Διεθνούς Συνεργασίας, του Υπουργείου Ηλεκτρισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Τράπεζας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κεντρική Τράπεζα της Αιγύπτου, καθώς αυτή η συμφωνία εξαιρεί την Αίγυπτο από την πληρωμή χρέους 54 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για να χρηματοδοτήσει τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια στην Αίγυπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.