ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η «πέμπτη φάλαγγα» της Χρυσής Αυγής είναι υπεύθυνη για την ήττα της

Η «πέμπτη φάλαγγα» της Χρυσής Αυγής είναι υπεύθυνη για την ήττα της

Ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον μας και κοντά σε αυτούς και η «πέμπτη φάλαγγα» των ψευτοπατριωτών! Για 3.764 ψήφους σε μία χώρα 10.000.000 έμεινε εκτός Βουλής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ήταν μια μάχη που κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια από τις 6 Μαΐου του 2012 μέχρι την 7η Ιουλίου του 2019! Από το βράδυ ακόμη της 6ης Μαΐου 2012 όλα τα κόμματα είχαν βάλει σαν στόχο τους στρατηγικό να θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής.

Στόχο τον οποίο τελικά επέτυχαν με μία ολομέτωπη επίθεση στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Παρ’ όλο όμως το γεγονός ότι διέθεταν ανεξάντλητα μέσα και μας είχαν εξαφανίσει κυριολεκτικά από όλα τα ΜΜΕ, επέτυχαν τον στόχο τους για λίγες χιλιάδες ψήφων και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατήθηκε ψηλά λαμβάνοντας 2,94%.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει δύο όψεις. Η μία είναι η απόλυτη κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας που έφθασε το 40%, ποσοστό που δεν πίστευε ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από δύο μήνες ότι είναι δυνατόν να επιτύχει.

Η πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας όμως δεν είναι το μοναδικό σημαντικό στοιχείο αυτής της εκλογικής αναμετρήσεως. Το άλλο στοιχείο είναι η καθιέρωση του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμματος εξουσίας με το ποσοστό 31,5%, το οποίο επέτυχε στις εκλογές και το οποίο επίσης δεν ήλθε από μόνο του, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας ολόκληρης συνεργασίας του πολιτικού συστήματος, που οδηγεί την χώρα σε έναν νέο δικομματισμό.

Με την προεκλογική εκστρατεία της η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον φανερό από τα αποτελέσματα ότι δεν πολέμησε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κύριος στόχος της ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και οι ψήφοι των κομμάτων, τα οποία είχαν λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές και απείχαν από τις εθνικές εκλογές. Μεταξύ των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου και των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε να αυξήσει το ποσοστό του κατά 8 ολόκληρες μονάδες. Η πόλωση κυριολεκτικά συνέτριψε τους πάντες και βεβαίως κτύπησε και το Κίνημά μας, το οποίο για ελάχιστες ψήφους έμεινε εκτός Βουλής.

Δυστυχώς στις εκλογές αυτές συνέβησαν σημεία και τέρατα. Η Νέα Δημοκρατία εξαγόρασε τους πάντες ακόμη και ανθρώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα, την οποία δεν μπορούμε να αρνηθούμε και η οποία αβίαστα προκύπτει από την μελέτη των αριθμών. Εκτός από αυτήν όμως έχουμε και συγκεκριμένα γεγονότα και καταγγελίες κυρίως στην επαρχία για στοχευμένη λεηλασία ψήφων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Νέα Δημοκρατία με υποσχέσεις και εξαγορές!

Είχαμε όμως εκτός τούτων και την περίφημη «πέμπτη φάλαγγα» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανθρώπων, οι οποίοι μέσα από ΜΜΕ, αλλά και στον προσωπικό τους αγώνα, εμφανίζονται σαν εθνικιστές και πατριώτες και οι οποίοι πολέμησαν με φανατισμό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλοι αυτοί υπηρέτησαν τα συμφέροντα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από το γεγονός ότι από τις εκατοντάδες χιλιάδες ψήφων των Ευρωεκλογών κομμάτων, τα οποία είχαν υποτίθεται εθνικό χαρακτήρα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πήρε καθόλου ψήφους και αντίθετα έχασε από τους δικούς της.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε οπωσδήποτε να μείνει εκτός Βουλής και αυτό μου είχε γίνει γνωστό από τις τρεις το μεσημέρι πριν ακόμη και από τα exit polls, από επικοινωνία κορυφαίου στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, με σημαντικό παράγοντα του τόπου. Το ήξεραν από πριν και ασφαλώς το σχεδίασαν. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έπρεπε να είναι εκτός Βουλής για να επιτύχει τον αριθμό 180 η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μέσα στη Βουλή….

Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι. Όλα τα εθνικά θέματα είναι ανοικτά. Οι Τούρκοι απαιτούν συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι θα αποδεχθεί την συμφωνία των Πρεσπών.

Όλοι εσείς που ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία είστε συνένοχοι για αυτά που θα συμβούν στην Πατρίδα μας και όλοι εσείς που ψηφίσατε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είστε υπερήφανοι γιατί είπατε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι μόνο όμως τα ζητήματα τα εθνικά, είναι και τα κοινωνικά προβλήματα, που θα οδηγηθούν σε κρίσιμο σημείο. Η κατάσταση που έρχεται θα είναι δύσκολη και θα θυμηθούν πολλοί και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για αυτήν την στιγμή πρέπει να είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.