Η πατρίδα μας απο το 2015 βιώνει τη κήρυξη απο τη Τουρκία ενός Υβριδικού πολέμου με κατά καιρούς και με διαφόρους τρόπους ασύμμετρες απειλές εκ μέρους των Τούρκων και με αιχμή του δόρατος αναλώσιμους μισθοφόρους Ισλαμιστές , οι οποίοι εισέβαλαν και συνεχίζουν με την ανοχή των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και ΝΔ να εισβάλουν στη πατρίδα μας υπό μορφή «προσφύγων» ή «παράνομων μεταναστών», όπως η μαύρη καλοπληρωμένη προπαγάνδα του Ερντογάν και των ΜΜΕ συνηθίζει να τους αποκαλεί.

Και όμως αυτός ο Υβριδικός πόλεμος που χρόνια τώρα οι Ελληνες πατριώτες καταγγέλλουν σαν σχέδιο του Σουλτάνου για αποσταθεροποίηση της Ελλάδας ,την προσάρτηση της Θράκης μας , ορισμένων νήσων του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου για έλεγχο του ορυκτού μας πλούτου έχει ομοιότητες με άλλες κρίσεις (ΣΥΡΙΑ -ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ), τις οποίες ΔΕΝ θέλουν για διάφορους λόγους να παραδεχτούν οι τελευταίες Ελληνικές κυβερνήσεις.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κυριάκο Βελόπουλο από το 2016 μέχρι σήμερα δίνει αγώνα για να αφυπνίσει Λαό και κυβερνήσεις για την επερχόμενη πλην όμως ορατή κρίση η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

Από τον Ιούλιο που δέκα βουλευτές με τον αρχηγό τους εισήλθαμε στη Βουλή ,δεν σταματήσαμε ούτε μέρα τη προσπάθεια ενημέρωσης και κατάθεσης προτάσεων για να είμαστε έτοιμοι σαν χώρα σε κάθε ενδεχόμενο αλλά και να απομακρύνουμε το δυνατόν ταχύτερα την απόφαση του Ερντογάν για υλοποίηση του Σατανικού του σχεδίου .

Ήρθε όμως η ώρα, το σκοτεινό αυτό σχέδιο των Τούρκων να αποκαλυφθεί ξεκάθαρα ΤΩΡΑ που μπήκε στη τελική του φάση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Τούρκοι επιτελείς αποφάσισαν να χτυπήσουν τη χώρα μας από δύο μεριές . Από τη θάλασσα να συνεχίσουν τη μεταφορά με μικρότερη ένταση των Τουρκμένων ισλαμιστών μισθοφόρων στα ακριτικά μας νησιά με μεγαλύτερη διασπορά σε αυτά (ΑΝΣΚ 1) και από τη ξηρά στον Βόρειο Έβρο ποταμό από το συνοριακό φυλάκιο των Καστανιών αφού ο ποταμός στα περισσότερα σημεία του λόγω χειμερινής περιόδου είναι αδιάβατος (ΑΝΣΚ 2).

Οι φωνές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τοίχος τύπου ΝΑΤΟ σε όλο το μήκος (όπου επιτρέπει) του Εβρου, έβρισκαν τοίχο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που φοβούμενη την ψευτοαριστερή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ , του ΚΙΝΑΛ ,του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ 25 και τον χαρακτηρισμό ακροδεξιοί ,φασίστες και ρατσιστές που εκτόξευαν εναντίον μας, δεν τόλμησαν να το κατασκευάσουν μέχρι που έγινε το μοιραίο που όλοι περιμέναμε .

Η προσπάθεια εισβολής στη χώρα μας ,χιλιάδων Τουρκμένων σκληρών Ισλαμιστών απεσταλμένων απο το Ιντλίμπ της Συρίας με τη προσθήκη ορισμένων οικογενειών λαθρομεταναστών με λίγα μικρά παιδιά για να διατηρούν τη φυσιογνωμία του «πρόσφυγα» ή του «μετανάστη», ξύπνησε επιτέλους τον Μητσοτάκη από τον λήθαργό του και έδωσε εντολή στον Α/ΓΕΕΘΑ να κλείσουν τα σύνορα με οποιονδήποτε τρόπο και με κάθε μέσον .

Απροετοίμαστοι όπως είμασταν χρειάστηκε να υπερβάλουν οι δυνάμεις ασφαλείας (συνοριοφύλακες, εθνοφύλακες και στρατός) οι οποίοι βοηθούμενοι από τους κατοίκους της περιοχής που γνωρίζουν άριστα τα περάσματα, αναχαίτησαν σε μεγάλο βαθμό τις πρώτες επιθέσεις (όχι απόλυτα) και ξεκίνησαν αγώνα δρόμου να ασφαλίσουν τα σύνορα με συρματοπλέγματα και αυτοσχέδιους χωματένιους όγκους.

Τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να τοποθετήσουν τοίχος σε ορισμένα αδύναμα σημεία που δέχονται μεγάλη πίεση, δηλαδή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ… ΤΟΙΧΟΣ ΤΥΠΟΥ ΝΑΤΟ.

Την ίδια αντιμετώπιση έχει και η πρότασή μας για την αναχαίτιση και απαγόρευση εισβολής από τη θάλασσα. Το push back ενώ δεν το άκουγαν καθόλου στην αρχή τώρα προσπαθούν με ημιπροσπάθειες να το υλοποιήσουν , ενώ η μεταφορά των λαθροεισβολέων σε ακατοίκητα νησιά υπό πλήρη απομόνωση και έλεγχο μακριά απο τον κοινωνικό ιστό, παρόλο που η κυβέρνηση τη βρίσκει λογική, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ φοβούμενη πάλι τις επιθέσεις των ψευτοαριστερών.

Πλέον τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο.

Πρόσφατα τα «ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ» έκαναν την εμφάνισή τους στη Μόρια της Λέσβου. Η οργάνωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ιντλίμπ της Συρίας σαν ΔΗΘΕΝ οργάνωση υπέρ των αμάχων . Όπως αργότερα έγινε γνωστό και κατηγορήθηκε με στοιχεία (βίντεο ) απο Πούτιν και Ασαντ ώς τρομοκρατική οργάνωση η οποία δρούσε με εντολές του Ερντογάν για να κάνει προβοκάτσιες όπως αυτή με τη ρίψη των χημικών στο Χαλέπι για να κατηγορηθεί το καθεστώς Ασαντ.

Τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ απο πληροφορίες έχουν την έδρα τους σε μεγάλη Τουρκική πόλη στα ΝΑ της Τουρκίας και μάλιστα συνδέονται με την οργάνωση Ταζρίμ Αλ Σάμ η οποία είναι παρακλάδι της Αλ -Κάιντα στη Συρία και αποτελείτε από Σύρους ,Αραβες σκληρούς Ισλαμιστές και Τζιχαντιστές ,κομμάτι δηλαδή της Ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης της ΝΟΥΣΡΑ που υποστήριζε ο Ερντογάν και χρηματοδοτούσε το Κατάρ.

Τα μέλη των δύο αυτών τρομοκρατικών οργανώσεων έχουν ταυτοποιηθεί απο βίντεο που αποκαλύπτουν τη παρουσία τους σε επιθέσεις πλάι στα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ. Μάλιστα η Ρωσία τον Απρίλιο του 2018 κατηγόρησε τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ για την επίθεση με χημικά στην Αν. Γούτα της Συρίας ότι έδρασαν από κοινού με τους Τζιχαντιστές .

Πρίν λίγες ημέρες η Αντιτρομοκρατική με τη βοήθεια της ΕΥΠ εξάρθρωσαν τρομοκρατική οργάνωση της άκρας αριστεράς των Κούρδων της Τουρκίας DHKP-C με βαρύ οπλισμό έτοιμη να προβεί σε προβοκάτσια χτυπώντας όπως ακριβώς έγινε και στη Συριά.

Τη ίδια ημέρα εμφανίστηκαν τα ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ στη Μόρια της Λέσβου και είναι σίγουρο τα συγκοινωνούντα αυτά δοχεία θα επεκταθούν και θα τα δούμε και σε άλλες περιοχές της χώρας μας όπου ”κρατούνται” ελεύθεροι λαθροεισβολείς και «κόβουν βόλτες» μέσα στον κοινωνικό ιστό περιμένοντας οδηγίες των Τούρκων για να αναλάβουν δράση.

ΤΩΡΑ λοιπόν που τα γεγονότα δεν αμφισβητούνται πλέον από κανέναν και κυρίως από τη κυβέρνηση αφού έχει τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΙΝΑΙ καιρός να σταματήσει ΕΔΩ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Να ενεργοποιήσει εκτός της Εθνοφυλακής που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις και είναι ήδη οργανωμένη, την Πολιτοφυλακή.

Επειδή όμως ορισμένοι δεν έχουν τη διάθεση να ενημερωθούν, αναφέρω ότι ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ είναι ένας στρατός ή άλλη μάχιμη μονάδα που αποτελείται από μη επαγγελματίες μαχητές, δηλαδή πολίτες ενός έθνους ή ενός κράτους που μπορεί να κληθούν να ενταχθούν σε μια εμπόλεμη κατάσταση, σε αντίθεση με μια τακτική στρατιωτική δύναμη, με επαγγελματικό πλήρους ωραρίου στρατιωτικό προσωπικό.

Για παράδειγμα, τα μέλη ορισμένων Εθνικών Φρουρών του Αμερικανικού Στρατού και μονάδων της Αεροπορικής Εθνικής Φρουράς θεωρούνται επαγγελματίες στρατιώτες και οι αεροπόροι, αντιστοίχως, καθώς έχουν εκπαιδευτεί να διατηρούν, και διατηρούν τα ίδια πρότυπα με τους “πλήρους απασχόλησης” (εν ενεργεία) ομολόγους τους.

Ως εκ τούτου, αυτοί οι επαγγελματίες πολιτοφύλακες της Εθνικής Φρουράς των ΗΠΑ είναι κοινώς γνωστοί ως «ΠΟΛΙΤΕΣ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ» ή «ΠΟΛΙΤΕΣ -ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ”. Οταν τρεις ή περισσότεροι πολίτες συγκεντρώνονται για την κοινή άμυνα της χώρας ή του κράτους τους, αποτελούν μια πολιτοφυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΜΕΣΑ ΛΟΠΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.