Οι τουρκικές προκλήσεις καθημερινά αυξάνουν κατά της Ελλάδας!

Πέραν του Τούρκου Σουλτάνου και των αξιωματούχων του βεζίρηδων, και η τουρκική αντιπολίτευση απαιτεί εδώ και τώρα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια νομιμότητας, κάθε διεθνή σύμβαση, πετώντας στα λασπόνερα το Διεθνές Δίκαιο, να αρπάξει νησιά από την Ελλάδα!

Οι πολεμικές της κραυγές αυξάνουν καθημερινά!

Όλοι περιμένουν, πότε θα χτυπήσει η Τουρκία! Όλοι περιμένουν, πού θα χτυπήσει η Τουρκία!

Πηγή μας, εξόχως αξιόπιστη, γνωρίζουσα τα ζητήματα της τουρκικής σκέψης και επιδίωξης, και ζητώντας να κρατηθεί η ανωνυμία της, μας είπε τα παρακάτω σε συζήτηση που είχαμε προ τριών ημερών:

Ο Ερντογάν χτίζει απαιτήσεις! Όχι απέναντι στην Ελλάδα, αλλά απέναντι στο ΝΑΤΟ εις βάρος της Ελλάδας. Ουσιαστικά τους λέει:

Ή θα συναινέσετε και θα μου δώσετε “νομικά” αυτά που θέλω από την Ελλάδα, ή θα επιτεθώ στην Ελλάδα και θα διαλύσω το ΝΑΤΟ με τις ευχές και την προστασία του Πούτιν, στον οποίο θα προσφέρω βάσεις στην Τουρκία!

Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, επειδή ξέρει, πως δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει, πάρα μάλλον θα εξευτελιστεί με σχεδόν βέβαιο, ότι θα χάσει κάθε εξουσία, ίσως και το κεφάλι του!

Ίσως να επιχειρήσει ένα θερμό επεισόδιο! Πιεζόμενος από τον Κιλιντσάρογλου! Ίσως ναι, αλλά όχι τώρα, που εμείς το περιμένουμε, επειδή δεν έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού!

Πάντως πιστεύω, πως το μέγα ερώτημα που τίθεται, δεν είναι αν θα κάνει στρατιωτική επίθεση η Τουρκία, αλλά ποιος θα είναι ο χρόνος αντίδρασης της δικής μας πολιτικής ηγεσίας, που ψάχνει μέσω του διεθνούς δικαίου για συμμάχους, ενώ γνωρίζει, πως την κρίσιμη στιγμή θα είμαστε μόνοι μας εναντίον του βάρβαρου Τούρκου, με σοβαρή πιθανότητα, κάποιοι εκ των “συμμάχων” μας να βρίσκονται στο πλευρό του Ερντογάν, ο οποίος στην τελική, τους ζητάει να του δώσουν κάτι που δεν είναι δικό τους, με αντάλλαγμα τη συνοχή του ΝΑΤΟ, στην κρίσιμη υπαρξιακή του συγκυρία λόγω της Ουκρανίας!

Όσο για τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, μου θυμίζουν την αγγλική βάση στην Κύπρο και τον εγκληματικό και ανθελληνικό της ρόλο στην τουρκική εισβολή!

Έτσι, ας μην επιχαίρουμε για τους δυτικούς μας συμμάχους, οι οποίοι δεν μας έχουν βοηθήσει ποτέ!

Η Ελλάδα απειλείται με πόλεμο!

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση είναι:

Τα πρώτα κρίσιμα λεπτά θα δώσει εντολή άμεσης απάντησης για καταστροφή του επιτιθέμενου ή θα ψάχνει στα τηλέφωνα για να βρει κάποιον τρίτο διαθέσιμο να δράσει κατευναστικά προς την Τουρκία;

Ως πολίτες πρέπει να καταλάβουμε, πως ο εχθρός της Ελλάδας είναι η Τουρκία, όμως, ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι η κυβέρνηση και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού που μισθοδοτείται από το ελληνικό κοινοβούλιο!