Από το 2016 είχα καταγγείλει το σχέδιο της Τουρκίας με τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες, που στέλνει στην Πατρίδα μας και στους οποίους υπάρχουν εκπαιδευμένοι αντάρτες – τζιχαντιστές, αλλά ενδεχομένως και Τούρκοι καταδρομείς που περιμένουν το σινιάλο του ψυχασθενή Τούρκου Σουλτάνου για να δράσουν ένοπλα!

Έτσι παρά τις συνεχείς καταγγελίες μου (και πολλών άλλων αναλυτών), καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έχει μέχρι σήμερα αντιληφθεί, ότι δημιουργούσαν και εξακολουθούν να δημιουργούν τουρκικούς θύλακες στα σπλάχνα της πατρίδος μας, για να μην κακοκαρδίσουμε την τουρκόφιλη Γερμανία!

Όμως σήμερα, που η επιθετικότητα της Τουρκίας βρίσκεται στο ζενίθ της με τις καθημερινές προκλήσεις της, που θεωρεί θάλασσά της το Αιγαίο μας, που αμφισβητεί την ελληνικότητα των Δωδεκάνησων μας, που  καθυβρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, μήπως πρέπει να σοβαρευτεί ιδιαίτερα η σημερινή ελληνική κυβέρνηση;

Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η Τουρκία διαπιστώνοντας, ότι δεν μπορεί να τα βάλει κατά μέτωπο με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, θα βρει άλλους τρόπους για να μας χτυπήσει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς αποτελέσματος για την Τουρκία;

Έτσι είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Τουρκία διστάζει την επιθετική ενέργεια στο Αιγαίο ή αλλού στην Ελληνική Επικράτεια!

Γι΄ αυτό το plan B της Τουρκίας αφορά μια γενικευμένη εξέγερση μουσουλμάνων στο εσωτερικό της Ελλάδος, όπου θα δημιουργηθούν μεγάλες πολεμικές εστίες  και που θα τρέξει ο Τούρκος Σουλτάνος να εκμεταλλευτεί με σκοπό την προστασία τους!

Δηλαδή, ο Ρ. Τ. Ερντογάν θα μας θυμίσει, ότι “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”, προστατεύοντας, όλους αυτούς που μας στέλνει επί πολλά χρόνια, σαν “στοργική λυκομάνα – ύαινα”!

Όμως πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να έχει κατά νου, πως αυτήν την τουρκική επιθετικότητα συνεχίζει να την υποδαυλίζει η φιλότουρκη Γερμανία, η οποία αποσκοπεί σε πολλαπλά κέρδη από την περιοχή του Αιγαίου Πελάγου μας!

Όπου, μέσω της Γερμανίας δραστηριοποιούνται στα νησιά μας και Αλβανοτσάμηδες, οι Αλβανοκοσοβάροι, που βρίσκονται στην Ελλάδα και περιμένουν κι αυτοί το σύνθημα του Τούρκου Σουλτάνου, για να βγάλουν από μέσα τους το απύθμενο μίσος που έχουν για την Ελλάδα και τον Έλληνα! Ένας λαός, που έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων και τα ποταπά αισθήματά του θα ξεχειλίσουν σε μια ένοπλη σύγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας!

Οι στρατηγοί στη Γαλλία έκρουσαν έγκαιρα το καμπανάκι εξισλαμισμού της χώρας…

Τον Απρίλιο του 2021 σε κοινό τους άρθρο σε γαλλικό περιοδικό, 20 βετεράνοι στρατηγοί, αλλά και άλλων βαθμίδων στρατιωτικοί, πρότειναν στον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν την επιβολή στρατιωτικού νόμου, προκειμένου να υπερασπιστεί τη Γαλλία από την έξαρση συνεχούς βίας από Μουσουλμάνους που διαβιούν στην χώρα!

Τότε, αυτό το άρθρο συντάραξε τη Γαλλία και όλο το πολιτικό της σύστημα! Μάλιστα το Υπουργείο Άμυνας της χώρας, αξίωσε την παραδειγματική τιμωρία τους!

Η δε υποψήφια Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας Μαρίν Λε Πεν τάχτηκε υπέρ της θέσεως των στρατιωτικών, θεωρώντας ότι πρέπει να υπερασπιστεί η κυβέρνηση Μακρόν το γαλλικό πατριωτισμό, λόγω της συνεχιζόμενης “διάβρωσης της κοινωνίας από τον Ισλαμισμό”!

Ισλαμικό δολοφονικό μένος κατά των Χριστιανών…

Ποιος όμως τους άκουσε;

Σήμερα η Γαλλία “καίγεται” και αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να καταστείλουν την ισλαμική εξέγερση σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας!

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ισλαμικές θηριωδίες στη Γαλλία κατά το παρελθόν!

Ποιος θα ξεχάσει την 13η Νοεμβρίου 2015, που 9 τζιχαντιστές τρομοκράτες αιματοκύλησαν το Παρίσι σε 7 διαφορετικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, έχοντας ως αποκορύφωμα του μίσους τους την αίθουσα συναυλιών Bataclan, με τους 131 νεκρούς και άνω των 350 τραυματιών;

Ποιος θα ξεχάσει λίγους μήνες πριν, στην αρχή του έτους (7 Ιανουαρίου 2015) που ομάδα ενόπλων σκόρπισε το θάνατο (12 νεκροί δημοσιογράφοι) στο σατυρικό περιοδικό Charlie Hebdo, επειδή θεώρησαν πως σε έκδοσή τους, πρόσβαλαν τον Προφήτη Μωάμεθ;

Ποιος θα ξεχάσει την 16η Ιουλίου 2016, όταν μουσουλμάνος τρομοκράτης με φορτηγό, σκόρπισε τον θάνατο στη Νίκαια, σε πολίτες της, αλλά και σε τουρίστες που απολάμβαναν μια μουσική βραδιά, με πολλά πυροτεχνήματα, λόγω της ημέρας της Βαστίλης!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την 15η Απριλίου 2019, όταν λαμπάδιασαν το ιστορικό και θρησκευτικό μνημείο της Γαλλίας, την Παναγιά των Παρισίων;

Όταν στην εξέγερση των ημερών, ισλαμιστές διαδηλωτές με κεντρικό σύνθημα “Allahu Akbar”, βάζουν ως στόχαστρο και χριστιανικές εκκλησιές; Όπως στην Μασσαλία, που μουσουλμάνος τζιχαντιστής βανδαλίζοντας εκκλησιά έγραψε:

«Ο τελευταίος προφήτης είναι ο Μωάμεθ, o Ιησούς δεν είναι Θεός»!

Γι΄ αυτό σήμερα κι ενώ τα θλιβερά γεγονότα σε γαλλικές πόλεις συνεχίζονται – σύμφωνα με πληροφορίες – ωριμάζει η σκέψη της γαλλικής κυβέρνησης, ώστε να δώσει εντολή στρατιωτικής παρέμβασης!

Μάλιστα γίνεται λόγος, πως ο Γάλλος Πρόεδρος πιέζεται αφόρητα από την στρατιωτική ηγεσία της χώρας!

Μια εξόχως εθνική θέση…

Παραθέτω παρακάτω, τις πολύ εύστοχες επισημάνσεις του κ. Φίλιππου Αναστασίου – που πολλές φορές έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις επί πολλών ζητημάτων – για τα θλιβερά γεγονότα της Γαλλίας!

Ερωτάει, μήπως άραγε ΔΈΝ πρόκειται  να συμβεί κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα, όπως ακριβώς τώρα συμβαίνει στη Γαλλία;;;;

Απαντώντας, πως ασφαλώς και θα συμβεί, αφού σχεδόν παντού στην Ευρώπη διαπιστώνεται το ίδιο…!!!  Βλέπετε πχ πλην της Γαλλίας, τώρα και το Βέλγιο και την Ελβετία ..!!!

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ σε καμία απολύτως χώρα της Ευρώπης!

Επιμένω να τονίζω κάθε φορά την λέξη “μουσουλμάνοι”, διότι δυστυχώς, οι εν λόγω άνθρωποι, λόγω ακριβώς της κουλτούρας των στις χώρες προελεύσεώς των, ΔΕΝ σέβονται διόλου τίς γυναίκες, τίς οποίες θεωρούν ως όντα δευτέρας κατηγορίας..!!! Ειδικά μάλιστα, λόγω ακριβώς της θρησκείας και της κουλτούρας των, ΔΈΝ σέβονται διόλου τίς γυναίκες εκείνες ειδικά πού ΔΈΝ σκεπάζουν το σώμα των και το κεφάλι των και ως εκ τούτου, τις θεωρούν ως πόρνες, άξιες και ικανές ΜΌΝΟΝ για να ικανοποιούν τα ζωώδη ένστικτά των, να βιάζονται και εν τέλει ακόμη και να δολοφονούνται..!!!

ΟΛΟΙ αυτοί, οι εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνοι, (βλέπετε πχ την πρόσφατη τραγωδία στην Κω με την Πολωνή Αναστασία – Πατρίτσια), οι μουσουλμάνοι, λαθρομετανάστες, Πακιστανοί, Αφγανοί Ταλιμπάν, Ιρακινοί, Ιρανοί, Σομαλοί, από το Μπαγκλαντές κ.α., πού ήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και ζουν τώρα διασκορπισμένοι σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και οι οποίοι ανέρχονται πλέον, σύμφωνα με έγκυρες εκτιμήσεις, σε τέσσερα εκατομμύρια μουσουλμάνων, κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να συλληφθούν και αρχικώς να εκτοπισθούν σέ κάποια ξερονήσια κοντά στην Αττική, ( και πάντως μακριά από τα  Νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου Αρχιπελάγους μας, μέχρις ότου να φθάσει η στιγμή, προκειμένου να απελαθούν πίσω στις χώρες προελεύσεώς των!

Επεσήμαινα τον εθνικό κίνδυνο από το 2016…

Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό ζήτημα, την Συμφωνία μπλόκαραν η Ουγγαρία και η Πολωνία, μη στηρίζοντας τους μηχανισμούς οικονομικής τους στήριξης!

Την οποία αποδέχτηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός (;;;) Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού θεωρεί, πως υπάρχει βελτίωση των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Τουρκίας (;;;)!

Εστιάζοντας το πρόβλημα στην καταπολέμηση των διακινητών και οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Ας θυμηθούμε όμως, απόσπασμα άρθρου μου στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 με τίτλο: Η ΛΕΣΒΟΣ ΜΑΝΑ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ”…

«Μεθοδευμένα, υλοποιώντας σατανικό σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, περιμάζεψαν παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα μας, χωρίς καμιά ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητάς τους και ταυτόχρονα από εμφάνιση ασθενειών που επί δεκαετίες είχαν εκλείψει από την ελληνική Επικράτεια. Τους περιμάζεψαν, τάχατες – τάχατες σε “κέντρα φιλοξενίας” στην παραμεθόριο της Ελλάδος μας και στα ακριτικά νησιά μας.

Με αποτέλεσμα – εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την χώρα μας και που το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε – πολλά από αυτά τα νησιά μας είχαν μειωμένα τουριστικά έσοδα κατά το καλοκαίρι που έφυγε, της τάξεως του 70% με 75% σε σχέση με τις τουριστικές καλοκαιρινές περιόδους παρελθόντων ετών.

Νησιά όπως, η Κως, η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, καταστράφηκαν ολοσχερώς. Με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα, οι Έλληνες κάτοικοι να τα εγκαταλείψουν στους νέους “ιδιοκτήτες” των νησιών μας.

Ακολούθως, με τους αιμοσταγείς Γερμανούς – που μισούν φανατικά τους Έλληνες – δημιούργησαν μια δήθεν ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Τουρκία, για να σταματήσει η αθρόα είσοδος όλων αυτών στα νησιά Αιγαίου μας.

Έτσι, κατάφεραν επί μήνες να τους έχουν όλους αυτούς εγκλωβίσει στην Ελλάδα. Και ο τραγικός Αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας λέει συνέχεια για να μην ξεχνιόμαστε ότι, αυτή η Συμφωνία αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας μας, καθ΄ ότι στηρίζεται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του “Δημοκρατικού Τόξου” και επ΄ ουδενί τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Τον ελληνικό λαό τον ρώτησες κ. Μουζάλα; Αλλά γιατί να τον ρωτήσεις; Αποφασίζει ο κόκκινος φασισμός που κρύβεις μέσα σου από την εποχή που υπηρετούσες τυφλά τον Κομμουνισμό…

Ένα από τα νησιά μας που “στενάζει” επί μήνες από την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο “προσφυγικό – μεταναστευτικό”, είναι και η Λέσβος, το νησί για το οποίο ο σημερινός Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρούσε ότι είναι ξεχωριστό νησί από την Μυτιλήνη. Στη Λέσβο λοιπόν, είχαν εγκατασταθεί περί τις 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενώ η χωρητικότητα του εκεί Hot Spot μπορούσε να απορροφήσει περί τις 2.5 χιλιάδες.

Το κλίμα στο νησί, όπως και στα άλλα νησιά, ήταν επί μέρες εκρηκτικό. Και επιδείνωσαν αυτήν την κατάσταση τα γεγονότα που συνέβησαν προχθές στον καταυλισμό της Μόριας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό κατέστρεψε τον καταυλισμό. Τον οποίο πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος. Ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος που κάθε ημέρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σταρχιδιστές, του περικόπτουν τον μισθό και τη σύνταξη.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κανονισμού “Δουβλίνο 3” , σύμφωνα με το οποίο κάθε κράτος της ΕΕ έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της ΕΕ, όσους “πρόσφυγες” θεωρεί ως υπεράριθμους για τη χώρα του, η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει στην Κρήτη πεσκέσι 3 χιλιάδες “μετανάστες”.

Για τον λόγο αυτό έχει ξεσπάσει αναταραχή και έχει ξεχειλίσει η οργή των Κρητικών, οι οποίοι αντιδρούν σ΄ αυτήν την απόφαση της Γερμανίας για τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά και κατά της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία αποδέχεται πλήρως τον εξισλαμισμό της Πατρίδος μας.

Εκεί θεωρώ, θα έπρεπε να υπάρξει πρωταρχική στόχευση των Κρητικών και όχι στο γεγονός που οι ίδιοι επικαλούνται, ότι το Νησί θα μετατραπεί σε νέα Λέσβο…

Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, μέσα στις 3000 “μετανάστες” που θέλει να στείλει ο Μουζάλας του Σόρος στην Κρήτη είναι κάποιοι τζιχαντιστές αντάρτες, έχοντας ως σκοπό να αναλάβουν δράση ενεργειών κατά των εκεί βάσεων της Σούδας αλλά και να υποκινήσουν το αυτονομιστικό κίνημα που εξυφαίνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων και μυστικές υπηρεσίες…»!

Έλληνες θα ανησυχήσουμε επιτέλους;

Αλλά και το παρακάτω:

«Χρόνια γράφω όσα μου καταγγέλλουν αξιόπιστες πηγές μου από τα νησιά του Αιγαίου μας, για τη δράση στελεχών της ΜΙΤ και τζιχαντιστών του Ερντογάν, οι οποίοι ανακατεύονταν μέσα στις αθρόες ροές παράνομων μεταναστών, που έρχονταν από τα Μικρασιατικά παράλια!

Το τελευταίο άρθρο μου και στο οποίο έκανε εκτενή αναφορά για όσα συμβαίνουν στα νησιά μας, ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 2019 με τον τίτλο: “Κραυγή αγωνίας από τα νησιά του Αιγαίου μας και στο οποίο μεταξύ των άλλων έλεγα:    Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων των Δωδεκανήσων και των νησιών μας του ΒΑ Αιγαίου για την άνευρη και αναποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική και της σημερινής κυβερνήσεως της ΝΔ και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη…

Ωστόσο, στο μάτι του τουρκικού κυκλώνα, περισσότερο από όλα τα νησιά μας, έχουν μπει η Ρόδος και η Κως. Αφού η Άγκυρα εκτός των άλλων προκλήσεων έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες με απόλυτα στοχευμένες ενέργειες, προσπάθειες για δημιουργία “τουρκικών μειονοτήτων”, που δεν υφίστανται.

Αλλά το περίεργο είναι πως δεν αντιδρούν οι ελληνικές κυβερνήσεις, κάνοντας πως δεν βλέπουν και δεν ακούν. Τα διεθνή (φροντίζει η τουρκική διπλωματία να τα γνωστοποιεί παντού) Συμπόσια της Τουρκίας, παίρνουν και δίνουν! Με αναφορές πάντα την Ρόδο και την Κω, υποστηριζόμενες από το Σύνδεσμο Πολιτισμού και Αλληλεγγύης των μουσουλμάνων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσου και με την υποστήριξη διαφόρων τουρκικών πανεπιστημίων!

Όμως, κραυγή αγωνίας υπάρχει και από άλλα νησιά, όπως από τη Σάμο! Όπου καθημερινώς σημειώνονται φοβερά επεισόδια από παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλείσει το νησί μας, εμποδίζοντας ακόμη και τη διέλευση αστυνομικών δυνάμεων και πετώντας τους πέτρες, πετώντας στο δρόμο χημικές τουαλέτες, σκουπίδια και ότι άλλα αντικείμενα βρουν! Από τους εξαγριωμένους παράνομους μετανάστες, που φώναζαν συνθήματα για την ελευθερία τους, πολλά οχήματα δέχτηκαν πέτρες με αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλες φθορές…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη οι κάτοικοι βιώνουν αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών, Σύρων και λοιπών και στα σημεία των συγκρούσεων επικρατεί χάος. Και βέβαια οι πολίτες της Σάμου παρακολουθούν έντρομοι, αυτήν την εκτός ελέγχου κατάσταση…»!