ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακάλεσε την απόφαση του δασαρχείου Πεντέλης – Άκυρο το κυνήγι αγριογούρουνων στην Εκάλη

Το υπουργείο Περιβάλλοντος ανακάλεσε την απόφαση του δασαρχείου Πεντέλης – Άκυρο το κυνήγι αγριογούρουνων στην Εκάλη

Η απόφαση του δασαρχείου της Πεντέλης για το κυνήγι αγριογούρουνων σε Εκάλη και Διόνυσο έφερε τεράστιες αντιδράσεις με αποτέλεσμα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να ακυρώνει την συγκεκριμένη κίνηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ΥΠΕΝ αναγνωρίζοντας την μεγάλη περιβαλλοντική κρίση που έχουν προκαλέσει στα οικοσυστήματα οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές αλλά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τις τοπικές κοινωνίες για το θέμα αποφάσισε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην διαχείριση του προβλήματος.

Eντός της ημέρας αναμένεται να ανακληθεί η απόφαση του δασαρχείου Πεντέλης, η οποία προέβλεπε για αύριο οργανωμένη «δράση» για την αντιμετώπιση των κοπαδιών αγριόχοιρων σε συνεργασία με το κυνηγητικό σύλλογο Αμαρουσίου και άλλους φορείς.

Στόχος είναι να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος στους πολίτες, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις και σε όλους τους εμπλεκόμενους να κατανοηθεί το πρόβλημα ώστε να ληφθούν και όλα τα αναγκαία μέτρα για να το διαχειριστούν χωρίς την θανάτωση των ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, όπως τονίζουν στο υπουργείο θα πρέπει να προστατευτούν και οι αστικές περιοχές που έχουν αρχίσει να «συμβιώνουν» με την άγρια πανίδα προκαλώντας τις εύλογες ανησυχίες μερίδας των πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.