ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ενοχλημένη πολική αρκούδα αρπάζει drone στον αέρα που την κατασκόπευε

Ενοχλημένη πολική αρκούδα αρπάζει drone στον αέρα που την κατασκόπευε

Μια πολική αρκούδα στον ζωολογικό κήπο στην πόλη Γιακούτσκ, στη ρωσική Άπω Ανατολή, άρπαξε ένα ενοχλητικό drone.

Τα drone δίνουν στις μέρες μας την ευκαιρία σε φωτογράφους και εικονολήπτες να κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους και να λαμβάνουν πλάνα από ψηλά.

Όμως η πολική αρκούδα στον ζωολογικό κήπο της πόλης Γιακούτσκ δεν φάνηκε να συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις για την ιπτάμενη συσκευή κι έσπευσε να την εξουδετερώσει ώστε να πάψει να την ενοχλεί.

Το drone φαίνεται να προσεγγίζει το άγριο ζώο από ψηλά, με την αρκούδα να μην το χάνει από τα μάτια της.

Τελικά, η πολική αρκούδα σηκώνεται στα πίσω πόδια της, τεντώνει τα μπροστινά και χτυπά το drone στον αέρα.

Η αρκούδα έριξε την ιπτάμενη κάμερα στο έδαφος και μετά την έπιασε με το στόμα της, με το drone να συνεχίζει να καταγράφει μέσα από το στόμα πλέον της αρκούδας.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο, οι εικόνες δείχνουν τα μπροστινά πόδια της πολικής αρκούδας να περπατούν, χαρίζοντάς μας μερικά κοντινά πλάνα από τα τρομερά νύχια της.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για το επιβλητικό ζώο.

Μάλιστα, κάποιοι σχολίασαν πως τώρα τελευταία ολοένα και έρχονται στην επιφάνεια βίντεο με άγρια ζώα να τα βάζουν με drone που έχουν εισβάλει στον προσωπικό τους χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αετούς και κοράκια, μέχρι κροκόδειλους, αλιγάτορες και αρκούδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.