ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Περού: Η τρομακτική στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρεται από υπερχειλισμένο ποτάμι (βίντεο)

Πώς σώθηκε ο οδηγός

Περού: Η τρομακτική στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρεται από υπερχειλισμένο ποτάμι (βίντεο)

Ένας άνδρας προσπαθεί να διασχίσει έναν δρόμο στο Περού που έχει καλυφθεί από το υπερχειλισμένο ποτάμι που περνά από κάτω του.

Μετά από μερικά μόλις μέτρα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έπεσε στο χαντάκι με αποτέλεσμα να σπάσει και το μπροστινό παρπρίζ στον βράχο που βρήκε.

Βλέποντας το βίντεο, μπορούμε να πούμε ότι το σπασμένο εμπρός παρμπρίζ τελικά αποδείχθηκε βοήθημα για την διάσωση του “βιαστικού” οδηγού, μιας και βγήκε σχεδόν όρθιος από το αυτοκίνητο και χωρίς κάποιο εμφανή τραυματισμό.

Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ότι όσο μικρή σε πλάτος και εάν φαίνεται μια μανιασμένη ρεματιά ή ένα ελαφρώς φουσκωμένο ποτάμι, ποτέ δεν δοκιμάζουμε μια διάσχιση. Η δύναμη του νερού είναι τέτοια που δεν θα λογαριάσει ούτε το θάρρος σας, ούτε το τι αυτοκίνητο οδηγείτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=mGtv_26CUoc&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.