ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Κροκόδειλος πήρε στο… κυνήγι φύλακα που πήγε να τον ταΐσει (βίντεο)

Ο κροκόδειλος είχε μήκος 3,7 μέτρα και ζύγιζε 350 κιλά

Αυστραλία: Κροκόδειλος πήρε στο… κυνήγι φύλακα που πήγε να τον ταΐσει (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο που απεικονίζει την στιγμή που ο Robert Irwin τρέχει να σωθεί από έναν μεγάλο κροκόδειλο που τον πήρε στο κυνήγι σε ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας.

Ο 18χρονος Robert πλησίασε πολύ κοντά τον «Casper» έναν τεράστιο λευκό κροκόδειλο, για να τον ταΐσει, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε.

Ο κροκόδειλος μήκους 3,7 μέτρων και 350 κιλών αγνόησε το κρέας που του πρόσφερε ο Robert και άρχισε να κυνηγάει απειλητικά τον 18χρονο, που αναγκάστηκε να τρέξει προς την έξοδο.

Τελικά ο Robert κατάφερε να σωθεί από τον «Casper», ο οποίος είναι λευκός καρχαρίας του θαλασσινού νερού που υποφέρει από μειωμένη χρωστική του δέρματός του. Είναι από τους πιο επιθετικούς κροκόδειλους που έχουν εμφανιστεί ποτέ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.