ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πυκνή ομίχλη κάλυψε τα Χανιά [φωτό]

Πυκνή ομίχλη κάλυψε τα Χανιά [φωτό]

«Σκεπασμένες» από ομίχλη βρίσκονται από το πρωί πολλές περιοχές των Χανίων με το φαινόμενο να είναι εντονότερο στις παραθαλάσσιες περιοχές στα βόρεια του νομού. Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίς το πρωί είχε «χαθεί» η νησίδα Θεοδωρού στον κόλπο των Χανίων καθώς ήταν σκεπασμένη από την ομίχλη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα πρόκειται για ένα φαινόμενο ομίχλης σε συνδυασμό με μεταφορά σκόνης που από το πρωί παρατηρήθηκε σε περιοχές των Χανίων από το δυτικό άκρο των Χανίων, την Κίσαμο μέχρι την ακτή στη νέα Νέα Χώρα.

Ο κ. Λέκκας απέδωσε το φαινόμενο στην αύξηση της θερμοκρασίας από χθες που ξεπέρασε τους 30 βαθμούς Κελσίου προκαλώντας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «υψηλά ποσοστά εξάτμισης ενώ υπήρχε αρκετή υγρασία στην ατμόσφαιρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο συνδυασμός αυτός και η μικρή ένταση των ανέμων προκάλεσαν κάποιες νεφώσεις χαμηλού ύψους στις περιοχές του νομού Χανίων μέχρι και την περιοχή των Κυθήρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικόνες: Flashnews

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.