ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνα: Σφοδρές βροχοπτώσεις στην επαρχία Χουνάν – Ανυπολόγιστες ζημιές

Κίνα: Σφοδρές βροχοπτώσεις στην επαρχία Χουνάν – Ανυπολόγιστες ζημιές

Οι συνεχιζόμενες από τον Ιούνιο σφοδρές βροχοπτώσεις στην επαρχία Χουνάν της Κίνας, έχουν επηρεάσει την ζωή 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, ενώ 83 κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν έχουν χάσει την ζωή τους, ή αγνοούνται.

Οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει την επανεγκατάσταση περισσότερων από 1,62 εκατομμυρίων κατοίκων σε άλλες περιοχές της ίδιας επαρχίας, ενώ περίπου 470.000 κάτοικοι έχουν άμεση ανάγκη από κρατική βοήθεια, προκειμένου ν’ αντεπεξέλθουν στις άμεσες ανάγκες της ζωής τους.

Οι καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει την κατάρρευσή 53.000 σπιτιών, ενώ άλλα 68.000 σπίτια έχουν πάθει σοβαρές καταστροφές.

Μικρές ζημιές έχουν πάθει 280.000 σπίτια, σύμφωνα με τα στοιχεία των κινεζικών αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.