ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ψυχρή εισβολή τα Χριστούγεννα – Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Ψυχρή εισβολή τα Χριστούγεννα – Ο καιρός μέχρι την Τετάρτη

Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα θα είναι… λευκά για αρκετές περιοχές της χώρας. Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τις λεπτομέρειες…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24-12-2018 Παραμονή Χριστουγέννων

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 25-12-2018 Χριστούγεννα

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά.

ΑΝΕΜΟΙ: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-12-2018

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 7 μπορφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.