ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυστραλία: Ακόμη ένας δύτης νεκρός – Τον κατασπάραξε καρχαρίας (φώτο)

Αυστραλία: Ακόμη ένας δύτης νεκρός – Τον κατασπάραξε καρχαρίας (φώτο)

Τραγωδία σημειώθηκε για ακόμη μία φορά στο Queensland της Αυστραλίας, καθώς άλλος ένας δύτης έχασε την ζωή του από την επίθεση καρχαρία.

Ο 20χρονος δύτης, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, δέχτηκε την επίθεση του καρχαρία και κατάφερε απλά να καλέσει βοήθεια. Αμέσως ένα ελικόπτερο με νοσοκομειακό προσωπικό και γιατρό έφτασε κοντά του, ωστόσο ήταν πολύ αργά.

Ο νεαρός πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς ο καρχαρίας είχε κόψει το αριστερό πόδι του.

Εκτός από το τραύμα στο πόδι, ο 20χρονος είχε τεράστιες πληγές στα χέρια και τον κορμό του.

Για πάνω από μια ώρα οι γιατροί προσπαθούσαν να κρατήσουν το δύτη στη ζωή ανεπιτυχώς.

Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, τις Αρχές είναι το γεγονός πως είναι η δεύτερη θανατηφόρα επίθεση μέσα σε λίγες εβδομάδες στο συγκεκριμένο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους και τους σέρφερ, που είναι αρκετοί στο συγκεκριμένο σημείο, να μην μπαίνουν στο νερό, ωστόσο δεν εισακούγονται με ολέθρια αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.