ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Ζέβρα το έσκασε από φορτηγό – Αστυνομικοί προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με taser

ΗΠΑ: Ζέβρα το έσκασε από φορτηγό – Αστυνομικοί προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με taser

Μία ζέβρα κατάφερε να «αποδράσει» από το φορτηγό στο οποίο βρισκόταν καθοδόν για δημοπρασία πώληση ζώων στο Τένεσι.

Κάποια στιγμή, η ζέβρα μπήκε σε αυτοκινητόδρομο, αλλά ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν πολλά αυτοκίνητα, οπότε δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα, ούτε κίνδυνος τραυματισμού του ζώου.

Οι αστυνομικοί δοκίμασαν διάφορες μεθόδους στην προσπάθειά τους να πιάσουν τη ζέβρα, που ήταν «αναστατωμένη» σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλιστα, κάποια στιγμή δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το ζώο χρησιμοποιώντας τα taser τους, αλλά δίχως επιτυχία.

Την ίδια ώρα δημοτικό σχολείο της περιοχής προειδοποίησε για το περιστατικό τους γονείς, με μια ανάρτηση που δύσκολα θα την πίστεψαν οι περισσότεροι. «Υπάρχει μια ζέβρα ελεύθερη. Το έσκασε από φορτηγό, τη χτύπησαν με taser και είναι οργισμένη. Μην πλησιάσετε (ναι, είναι αλήθεια)», ανέφερε η ανάρτηση του σχολείου.

«Πιστεύω ότι είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει σε αυτή την πόλη», είπε η Άσλεϊ Ντανιέρ Φράνσις, καθηγήτρια σε άλλο σχολείο, η οποία είδε το ζώο την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, έπειτα από περίπου τρεις ώρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να «στριμώξουν» τη ζέβρα και να την οδηγήσουν ξανά στο φορτηγό από το οποίο το είχε σκάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.