ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η νόμος της φύσης μίλησε: Φάλαινες – δολοφόνοι κατασπαράζουν μια γκρίζα φάλαινα μαζί με το μικρό της (βίντεο)

Η νόμος της φύσης μίλησε: Φάλαινες – δολοφόνοι κατασπαράζουν μια γκρίζα φάλαινα μαζί με το μικρό της (βίντεο)

Η αλήθεια είναι ότι οι εικόνες είναι αρκετά άγριες, όμως ταυτόχρονα είναι και ο νόμος της φύσης, όπου ο ισχυρότερος επιβάλει τον νόμο του.

Τε τεράστια κήτη, παρά τη μάλλον φιλήσυχη εμφάνισή τους, είναι οι κορυφαίοι θηρευτές των ωκεανών. Κανείς δεν τα βάζει μαζί τους και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτές.

Η άγρια φύση όμως δεν σταματά ποτέ τον αέναο κύκλο της όπου ο ισχυρότερος είναι ο νόμος του δυνατού.

Έτσι, μία άτυχη γκρίζα φάλαινα που βρέθηκε στο διάβα τους μαζί με το μικρό της συνάντησε τελικά το πεπρωμένο της.

Γιατί, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αποφύγει τη μοίρα που επιφυλάσσουν οι λύκοι της θάλασσας για αυτόν.

Δείτε τις φάλαινες-δολοφόνους εν δράσει

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.