ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ρακούν εισέβαλε σε σπίτι και αποφάσισε να κοιμηθεί μέσα στο πλυντήριο πιάτων (φώτο)

Ρακούν εισέβαλε σε σπίτι και αποφάσισε να κοιμηθεί μέσα στο πλυντήριο πιάτων (φώτο)

Μπροστά σε ένα απίθανο συμβάν βρέθηκε μία οικογένεια στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν εντόπισαν ένα ρακούν μέσα στο πλυντήριο πιάτων του σπιτιού.

Το ρακούν, αφού μπήκε στο σπίτι από το μπάνιο και έφαγε ό,τι βρήκε στην κουζίνα, αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο στο πλυντήριο πιάτων, για να χωνέψει.

Δίπλα του ήταν κι ένα μήλο, πειστήριο του εγκλήματος που μόλις είχε προηγηθεί.

Η οικογένεια μην ξέροντας τι να κάνει ειδοποίησε την αστυνομία και για καλή της τύχη ένας αστυνομικός εξειδικευμένος στους παράξενους εισβολείς έσπευσε να επέμβει.

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ο αστυνόμος Τζον Μέτζο έχει επέμβει σε περιπτώσεις που καγκουρό πηδούσαν δίπλα σε αμάξια ή όταν αγελάδες έπεφταν στον δρόμο από τρέιλερ.

“Κανένα ρακούν δεν έπαθε το παραμικρό κατά τη διάρκεια αυτής της ανάρτησης στο Facebook” έσπευσε να καθησυχάσει η αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.