ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο ντοκουμέντο: Πύθωνας προσπαθεί να κατασπαράξει πόσουμ

Ο πύθωνας βιντεοσκοπήθηκε να κρέμεται από τη στέγη ενός σπιτιού έχοντας στο στόμα του το πτώμα ενός μικρού πόσουμ

Βίντεο ντοκουμέντο: Πύθωνας προσπαθεί να κατασπαράξει πόσουμ

Ένα σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας το οποίο αποτυπώνει τη στιγμή που ένα τεράστιο φίδι δίνει σε ένα πόσουμ ένα άγριο «φιλί του θανάτου» πριν αφήσει το άψυχο σώμα του άτυχου ζώου να πέσει στο έδαφος.

Ο τεράστιος πύθωνας βιντεοσκοπήθηκε να κρέμεται από τη στέγη ενός σπιτιού έχοντας στο στόμα του το πτώμα ενός μικρού πόσουμ.

Αρχικά, το μεγάλο φίδι προσπαθούσε να τραβήξει το βαρύ θήραμα του πάνω στη στέγη τυλίγοντάς γύρω από το στο σώμα του. Φαίνεται, ωστόσο, να μη μπορεί να αντέξει το βάρος και το μικρό ζώο πέφτει με δύναμη στο έδαφος νεκρό.

Ο Αυστραλός κυνηγός φιδιών Daniel Busstra, υποψιάστηκε ότι ο πύθωνας είχε σκοπό να τραβήξει το πόσουμ στα δοκάρια και να το καταπιεί, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και κατά λάθος του έπεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο έδειξε ότι ο πύθωνας προσπαθούσε να τραβήξει το πόσουμ πίσω, αλλά λόγω του ότι ήταν “αρκετά βαρύ” και ο πύθωνας έχασε την ισορροπία του, η προσπάθειά του τελικά πήγε χαμένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.