ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκιδική: Αρκούδα «βολτάρει» ανενόχλητη στον Ταξιάρχη – Φόβοι ότι είναι περισσότερες (βίντεο)

Το ζώο έκανε την εμφάνισή του από τις αρχές Μαΐου στον ορεινό Χολομώντα και από τότε έχει προκαλέσει ζημιές

Χαλκιδική: Αρκούδα «βολτάρει» ανενόχλητη στον Ταξιάρχη – Φόβοι ότι είναι περισσότερες (βίντεο)

Ανενόχλητη στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, καταγράφηκε από κάτοικο να κυκλοφορεί μια αρκούδα, η οποία έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία αλλά και ζημιές σε μελισσοσμήνη και ποιμνιοστάσια.

Να σημειωθεί πως, το βίντεο με την αρκούδα είναι από αγροτικό δρόμο μεταξύ Ταξιάρχη και Παλαιόχωρας στη Χαλκιδική.

Το άγριο ζώο έκανε την εμφάνισή του από τις αρχές Μαΐου στον ορεινό Χολομώντα και από τότε έχει προκαλέσει ζημιές.

Τότε, εκπρόσωπος του Αρκτούρου δήλωσε ότι η περιοχή δεν είναι πλούσια σε τροφή κι ότι «σύντομα θα το καταλάβει αυτό το ζώο και θα φύγει από εκεί». Ωστόσο, έφτασε Αύγουστος και η αρκούδα είναι εκεί μέχρι σήμερα.

Μελισσοτρόφοι και κτηνοτρόφοι είναι αγανακτισμένοι, καθώς το τελευταίο κρούσμα της αρκούδας ήταν σε μελίσσια και σε παρακείμενη κτηνοτροφική μονάδα στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, πριν από λίγες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ταξιάρχη, Γιάννης Ξάκης, εξέφρασε τον φόβο ότι η αρκούδα δεν είναι μόνο μία αλλά περισσότερες, γι’ αυτό και απευθύνθηκε στον εισαγγελέα Πολυγύρου, ζητώντας να διερευνηθεί η υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.