ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Λήμνος: Χείμαρρος πέρασε μέσα από σπίτια – Στους 80 πόντους έφτασε το νερό (βίντεο)

Ισχυρές βροχοπτώσεις «σάρωσαν» το νησί

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Λήμνος: Χείμαρρος πέρασε μέσα από σπίτια – Στους 80 πόντους έφτασε το νερό (βίντεο)

Ισχυρές βροχοπτώσεις, συνοδευόμενες από θυελλώδεις ανέμους, σάρωσαν το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα Κυριακής περιοχές της Λήμνου.

Η έντονη ολονύχτια καταιγίδα, αποκάλυψε το πρωί εικόνες καταστροφής στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στον Κάσπακα.

Πιο συγκεκριμένα σπίτια μέσα στα λασπόνερα, μελίσσια να έχουν καταστραφεί, οικόσιτα ζώα να έχουν πνιγεί στις λάσπες, τοιχία να έχουν καταρρεύσει, αλλά και δρόμοι κομμένοι με τη γη σε πολλά σημεία να έχει σηκωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χείμαρρος πέρασε στην κυριολεξία μέσα από σπίτι στον Κάσπακα αφήνοντας παντού λάσπες, με το νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας να φτάνει τους 80 πόντους.

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να ενταθούν εκ νέου από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται από τα δυτικά, οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας έως τις βραδινές ώρες. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βροχερός καιρός αναμένεται να διατηρηθεί έως και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ενώ με την παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.