ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρκαλοχώρι: Χωρίς θέρμανση οι σεισμόπληκτοι – Έκκληση για βοήθεια

Δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά λόγω της παγωνιάς

Αρκαλοχώρι: Χωρίς θέρμανση οι σεισμόπληκτοι – Έκκληση για βοήθεια

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έφερε μαγικές, λευκές εικόνες για στην Κρήτη, για όσους απολαμβάνουν την ζεστασιά του σπιτιού τους, ωστόσο για τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι έφερε επιπλέον προβλήματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η εθελοντική ομάδα «Αποστολή Αγάπης», οι σεισμόπληκτοι που διαμένουν στους οικίσκους έχουν μείνει χωρίς θέρμανση καθώς τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν λόγω της παγωνιάς.

Η ομάδα απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να προσφέρει σόμπες για τους σεισμόπληκτους καθώς τόσο η σημερινή όσο και οι δύο επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για την περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως στους οικίσκους μένουν ηλικιωμένοι αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έχουν ανάγκη την στήριξη των φορέων και των συμπολιτών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.