ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά και «κατασπαράζει» τα πάντα (φωτό, video)

Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά και «κατασπαράζει» τα πάντα (φωτό, video)

Οι παρακάτω εικόνες θα μπορούσαν να αποτελούν σκηνές από ταινία τρόμου και καταστροφής του πλανήτη, χολυγουντιανής υπερπαραγωγής.

Όμως η πραγματικότητα τις περισσότερες φορές ξεπερνάει τη φαντασία…

Οι παρακάτω εικόνες είναι πέρα για πέρα αληθινές και τραβήχτηκαν στη λίμνη Lake Mille Lacs στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Ένα κινούμενο παγωμένο τσουνάμι εισβάλλει στη στεριά καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το τεράστιο παγωμένο κύμα μπήκε μέσα στα σπίτια που βρίσκονταν κοντά στην ακτή, ενώ οι ιδιοκτήτες τους παρακολουθούσαν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι, με ταχύτητα 48-64 χιλιομέτρων την ώρα, με αποτέλεσμα η παγωμένη επιφάνεια της λίμνης να… κινηθεί προς τη στεριά. Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά (3) Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά (4) Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά (5)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.